Gyakori kérdések
Hogyan szerkeszthetem a profilom?

Kattints a jobb felső sarokban látható kis fényképre, majd a "Profilom" menüpontra. A profilodon kattints a módosításra a szerkeszteni kívánt rész mellett. A keresztneved, életkorod és nemed csak egyszer változtathatod meg! Végül ne felejtsd megnyomni a "Mentés" gombot!

Ki kell töltenem minden adatot a profilomon?

Nem. Csak annyi adatot adj meg, amennyit szeretnél. Saját érdeked, hogy minél részletesebben mutatkozz be, hiszen így könnyebben fognak rádtalálni, nagyobb valószínűséggel ismerheted meg a nagy Ő-t! Viszont ha kitöltöd a 70%-át profilodnak automatikusan prémium tag leszel, a társkereső oldal összes funkcióját.

Látják-e a többiek a valós nevemet, FB adatlapomat? Posztoltok a falamra?

Ha inkognitóban szeretnél maradni, felhasználónévként ne az igazi nevedet add meg, hanem egy kitalált frappáns nevet. A facebookos valós nevedet mi nem mutatjuk senkinek és nem is posztolunk semmit a nevedben!
Ahogyan a többi felületen teljes az anonimitásod a Facebookon is, nem adunk ki rólad semmi bizalmas infót!

Túl sok vagy túl kevés találatot kaptál a keresés után?

Amennyiben túl sok a találat és nem szeretnéd mindet végignézni, abban az esetben használd a részletes keresőt. Ehhez a További feltételek gombra kell kattintanod, itt további keresési paramétereket tudsz beállítani, így szűkítve a találati listát.

Hol tudom megtekinteni ki látta az adatlapomat?

Azokat a felhasználókat akik látták az adatlapodat a Kapcsolatok menüpontban a Látogatóid rész alatt tudod megtekinteni. Itt a nem láttam rész alatt találhatóak azok a társkeresők, akiket még nem láttál, és megtekintették a profilod. Ez a funkció prémium tagsághoz kötött.

Mit jelent a privát fotó?

Azt jelenti, hogy nem publikus a fotó, ekkor Ő tudja elküldeni a képet (amennyiben szeretné) egy levélbe csatolva, amiből kattintva megnézhető a kép teljes méretben.

Hogyan tudok bejelenteni valakit?

Az adatlap bal oldalán a képek alatt a Bejelentésre kattintva tudsz bejelenteni valakit. Ha az illető sértő levelet írt, vagy úgy érzed, hogy csalással kapcsolatos tevékenységet folytat, esetleg nem ő van szerinted a képen, jelezd felénk! Fontos, hogy ilyen esetben a levelet is küldd el részünkre, amit kaptál tőle, hogy lássuk az előzményeket. Ha szerinted a képen egy híres ember szerepel, s nem az adott felhasználó, akkor egy internetes oldalt is küldj, ahol erről mi is meggyőződhetünk. Miután a leveledet megkaptuk, s az információk alapján a fentieket látjuk mi is azonnal intézkedünk az Szabályzatunk alapján.

Hogyan tilthatok le felhasználókat?

Minden részletes profilon találsz egy "Letiltás" gombot. A letiltott személyek többet nem léphetnek kapcsolatba veled, ahogy te sem léphetsz kapcsolatba velük. Amennyiben szerinted szabálysértést követett el a felhasználó, úgy letiltás előtt kérjük jelezd nekünk a "Bejelentés" gombra kattintva.

Írhatnak, vagy láthatják a profilom azok akiket letiltottam?

A letiltott felhasználók nem írhatnak neked, illetve nem is láthatják a profilod, de ugyan így te sem léphetsz velük kapcsolatba és nem láthatod őket.

Hogyan változtathatom meg az e-mail címemet?

A Beállítások menüpontban kattints a e-mail cím csere mellett található "Módosítás" linkre. Add meg az új e-mail címed, majd a belépési jelszavad.

Hogyan változtathatom meg a jelszavamat?

A Beállítások menüpontban kattints a Jelszócsere mellett található "Módosítás" linkre. Add meg a belépési jelszavad és az új jelszót, amire le szeretnéd cserélni, majd kattints a "Mentés" gombra.

Hogyan tudom törölni a profilomat?

Beállítások menüben tudod törölni, reméljük azért mert megtaláltam a párod. ;)


Ha nem kaptál választ a kérdésedre, problémádra,
akkor írj az ügyfélszolgálatnak