Randiblog Összes bejegyzés

Vészjósló jelek netes társkeresés közbenHalogatja a találkozót

Ha már egy ideje ismerkedtek, beszélgettek a neten, meg is értitek egymást és úgymond megvan a „virtuális kémia” de a férfi mégsem hív randira, lehet, hogy valami hibádzik. Talán nem is ő van a fotón, párkapcsolatban él, vagy akár családja is lehet - légy óvatos, hogy elkerülhesd a csalódást! Amennyiben nyíltan rákérdezel, miért halogat, és még akkor sem akar találkozni, inkább lépj tovább.

A neve
Nem is gondolnád, hogy mennyi minden kiderülhet netes beszélgető (és majdani randi-) partnered választott nevéből. Egy olyan névvel pl, hogy „Dreamman” vagy „Loveboy”, esetleg „Álmaidférfija”, sok jó nem sülhet ki. Értelemszerűen nem lehet minden László csak simán „László” névvel regisztrálva, de aki a nevét sem adja a profiljához, vagy legalább egy normálisnak mondható nevet sem kreál a sajátjából, azzal jobb vigyázni, mert ott valószínűleg más sem stimmel.


Figyeljünk az aggasztó jelekre társkeresés közben

Hamis adatlap
A neten keresgélve nem árt, ha szigorúan tartod magad a túl szép, hogy igaz legyen elvéhez. Vannak bizonyos szépen csengő paraméterek, melyekkel jó pár kattintást és érdeklődő levelet lehet szerezni. Ha olyan pasira bukkansz, aki eszményi magassággal, testsúllyal és testalkattal rendelkezik, ráadásul még felső vezetőnek is vallja magát egy árulkodóan profi fotó mellett, szinte biztos, hogy az adatok nem a valóságot rejtik. A legkülönösebb az egészben, hogy a hamis adatokkal operáló férfiak gyakran még azon a ponton sem visszakoznak, amikor a találkozásra terelődik a szó. Azok a pasik, akik nem anyagi helyzetükről, inkább küllemükről füllentenek, általában gáláns meghívásokkal próbálják az apró bakiról elterelni a figyelmet. Miután azonban valakivel hetekig leveleztél, és nem az érkezik a randira, akit vártál, nem csoda, ha már egy kávét sincs kedved vele meginni. A legjobb, ha már az elején kritikusan kezeled azt, akinek az adatlapja pont olyan, mintha neked találták volna ki. Egyes férfiak a szájberflört nagymesterei, és ez a levelezgetősdi tökéletesen kielégíti az igényeiket, mert nem akarnak kapcsolatba bonyolódni. Semmilyenbe.


El-eltűnik
Egy szép napon elkezdesz beszélgetni egy férfival, úgy telnek az órák, hogy észre sem veszed, és azt érzed, életed legjobb beszélgetése zajlik, egy hullámhosszon vagytok, ugyanazt gondoljátok mindenről,  titeket a sors is egymásnak teremtett.... Másnap ugyanezt reméled, de a társkereső férfi nem keres, sőt, utána napokig hanyagol, míg végül újra felbukkan, és megint beszélgettek egy csodálatosat. Ezután kezdődik minden elölről. Ha el-eltűnik a férfi, az semmi jót nem jelent (és nem, ne próbáld megmagyarázni magadnak hogy sokat dolgozik, vagy hogy épp beteg a kutyája). Vagy tartalék játékos vagy nála, amíg valaki mással randizik, vagy kapcsolatban él - bármi lehet a háttérben.

Túl kevés információ
Ha elkezdtek beszélgetni, a férfi viszont csak kérdez, válaszolni nemigen válaszol, és végül ő már szinte mindent tud rólad, de te semmit róla, akkor gyanakodhatsz, hogy a pasi rossz szándékú. Mindig mérlegelj, miket árulsz el magadról! Lakhelyed, munkahelyed nevét például soha ne mondd el az elején!


Társkereső tippek akire érdemes figyelni


Túl gyors tempó
Ha a férfi már egy-két nap után, akár találkozó nélkül azt mondja, a lelki társát találta meg benned, és beléd tudna szeretni, vedd észre, hogy irreálisan gyors a tempó. A pasi valószínűleg azt igyekszik elhitetni veled, hogy köztetek mindent elsöprő összhang van, hogy kétségnek semmi helye, így minél hamarabb a hálószoba felé is vehetitek az irányt - csakhogy aztán nagy eséllyel fel is szívódna.

Akik nem biztosak a dolgukban
Végre megtörtént a nagy találkozás, és mindketten szuperül éreztétek magatokat. Ezután kiszemelted küld egy-egy üzenetet (vagy még azt sem), és ennyi. A következő randi időpontja szóba sem kerül, te pedig kétségek között vergődsz, és lassan már a munkára sem tudsz koncentrálni. Rossz hírünk van. Ez a társkereső férfi nem szeretné komolyra fűzni veled a szálakat (talán nincs még túl az exén, vagy nem tudja eldönteni, mit akar), és lehet, hogy valamilyen szinten érdeklődik irántad, de nem eléggé a folytatáshoz.Mégis összejöhet?
Bármennyire is veszélyes, a netes párkeresés mégis elhozhatja életedbe a szerelmet, így érdemes neki esélyt adnod. A lényeg, hogy figyeld a vészjósló jeleket, és légy óvatos, hogy a szélhámos pasiknak esélyük se legyen átvágni.


Pártkeresek | 2018 augusztus 19. | 3 | 4 | 2078

Hozzászolni és megtekinteni az eddigi hozzászólásokat csak bejelentkezés után lehet.
Ha még nem vagy tagunk, pár kattintással
ingyenesen regisztálhatsz
és indulhat a párkeresés.