Randiblog Összes bejegyzés

Tippek az első randira, randi etikett


Figyelj a másikra, ő legyen a középpontban! Nőként ne más pasikat figyelj, férfiként ne más hölgyek szépségeit fedezd fel, továbbá nem árt, ha tudod követni, mit mondott a másik és hozzá tudsz szólni vagy kérdezni.


Ne vidd magaddal a kutyád, a tesód gyerekét, egyéb „kiegészítőket”! A gyerekkíséret mindenképp tabu, még akkor is, ha a sajátodról van szó. Az első randi nem az az alkalom, amikor meg kell ismernie a potenciális nagy Ö-nek a csemetéd, továbbá a gyereknek se tesz jót. A kutyát sem szerencsés magaddal hurcolni az első randira, mert megosztja a figyelmed, és nem tudtok zavartalanul beülni akárhova egy kötetlen beszélgetésre. Kivétel lehet ez alól, ha a másiknak is van kutyája vagy nagyon nagy állatbarát, és olyan programot választotok, ami ezt lehetővé teszi. De ilyenkor is beszéljétek meg előre, ne a randin legyen meglepetés!


Légy önmagad! Ne akarj másnak látszani, mint amilyen vagy. Sokan ott rontják el, hogy az első találkozóra a „legjobb” formájukat hozzák, miközben a hétköznapokon egészen máshogy öltöznek, viselkednek, és mások a szokásaik, beszédstílusuk is. Ez nem vezet sehová, mert talán összejön még pár randi, ám végül úgyis kiderül az igazság, és kifejezetten rosszul veszi ki magát az ilyen ügyeskedés.


Ne csak te dumálj / Ne légy kuka! A randi az ismerkedésről szól, a másik megismeréséről és attól is legyen-e még következő találkozó. Akkor működik a dolog, ha megvan az egészséges egyensúly a párbeszédben.


PártKeresek ingyenes társkereső randi tippek
Romantikus randi helyszín nagy előny lehet


Kérdezz! Mutasd ki, hogy érdekel, amit a másik mond, és tegyél fel ügyes kérdéseket a történethez kapcsolódóan, illetve gondolj ki pár váratlan, frappáns egyedi kérdést! Így egyrészt terelgetheted a beszélgetés irányát, másrészt egy-egy meghökkentő kérdéssel meglepheted, emlékezetessé teheted a randit. Például: Ha választanod kéne a mozi vagy a színház között akkor melyikre voksolnál? (Ezzel máris megvan a téma a kedvelt a szórakozásról, és akár egy közös mozi vagy színház is lehet belőle.)


Találj ki olyan programot amely illene az eddig megismert információk alapján mindkettőtöknek természetes lehet! Azt gondoljuk a férfi feladata néhány programjavaslattal készülni, ha nem eleve egy programot beszéltetek meg randiként, elegendő lehet egy helyszín is a találkozásra. Ettől függetlenül a nőnek sem árt ötletelni kicsit, legalább lemérhető, hogy mennyire hasonló az érdeklődési körötök.


Ha szimpatikus a másik és jól érezted magad az első randin, azt mond el neki! Egy hölgytől elegendő annyi az elköszönésnél, hogy „Jól éreztem magam”, míg a férfi hozzáteheti, hogy örömmel venné, ha lenne egy második randi is majd, amennyiben kölcsönös a szimpátia.


Mindent megteszünk a nem valós adatokkal, fotókkal beregisztráló társkeresők kiszűrésére az igényes társkeresők érdekében. Ha valótlan adatokat tartalmazó adatlapot találsz, kérjük használd az adatlapon található "bejelentés" szolgáltatást.


Pártkeresek | 2018 február 20. | 3 | 45 | 4361

Hozzászolni és megtekinteni az eddigi hozzászólásokat csak bejelentkezés után lehet.
Ha még nem vagy tagunk, pár kattintással
ingyenesen regisztálhatsz
és indulhat a párkeresés.