Randiblog Összes bejegyzés

Társkereső profilkép tanácsok


A társkeresés nem könnyű meló.


És valóban, a belbecs többet ér mint a külcsín, azonban tagadhatatlan tény, hogy igenis a külcsín alapján fog odamenni hozzád valaki a buliban, továbbá a fotód (ergó külsőd) fogja megragadni annyira a lehetséges életed párját, hogy billentyűzetet ragadjon és írjon neked.


De akkor felmerül ugye a kérdés, hogy milyen legyen az a bizonyos profilkép, ha már annyi minden múlik rajta: - Lehetőleg az elmúlt egy évben készüljön (na jó, maximum kettő, de csak ha nem változtattál jelentősen a külsődön azóta – új frizura, szemüveg stb) No meg hát, lehetséges, hogy régen még volt hajad és nem volt pocid, de az első randin hogy akarod elérni, hogy mindez ne derüljön ki? Nagy bukta… inkább vállald már a profilképen az aktuális „állapotokat”. Kellemetlen helyzeteket kerülhetsz el ezzel, bármennyire is nagy a kísértés, hogy a kamaszkori kockás hasunkat mutassuk meg az online bemutatkozáskor, nehéz lesz a személyes találkozó alkalmával megmagyarázni, miért öregedtél pár nap alatt 15 évet. Nagyon-nagyon rossz kezdés. De sajnos 100%-ig öngól. - Triviálisnak tűnik, de fontos: Amin látszol. Úgyértem, tisztán látható az arcod és az alakod, lehetőleg közelről. Ha túlságosan távol vagy, akkor, aki ránéz a fotóra már kattint is tovább, hiszen semmi sem látszik belőled. Ugyanez érvényes a napszemüveges fotókra: nagyon trendi, csak épp az arcod nem látszik rajta. Nem praktikus. - Lehetőség szerint egyedül legyél rajta. Barátos-barátnős képet profilképnek kirakni először is rizikó, mert mi van, ha nem is tetszettél meg lehetséges nagy Ő-nek, és inkább a barátoddal/barátnőddel ismerkedne. Ugyanez vonatkozik a gyerekre. Értem, hogy szülő vagy és büszke is vagy csemetédre, de ez egy társkereső. Ne igényeljen ez több szót.


PártKeresek ingyenes társkereső profilkép tanácsok
Mosolygós profilkép nagy előny lehet


Talán meg egyet: a kiállítási Ferrari-val készült képet se ide töltsd fel, és az Isten szerelmére, eszedbe se jusson olyan fotó, amiről levágtad az exedet, de még a karja ott van a válladon, mert azt nem tudtad eltüntetni. Igénytelen. - Legyen a kép jellemző rád. Tehát pont annyira legyen kacér, amennyire te az vagy, és pont azt közvetítse, amit te szeretnél. Vagyis: ha komoly kapcsolatot keresel, akkor ne a nyári bikinis-söröskorsóval pózolós fotódat töltsd fel.


Illetve, ha mégis a köldökig kivágott ruhádban készített csücsörítős fotód kerül a profilhelyre, ne csodálkozz, hogy az egyéjszakás kalandok kedvelői fognak megtalálni. - Ha lehetséges, ne egy fürdőszobás szelfit tölts fel. Ha tényleg, egyáltalán nincs élő ember a környezetedben, aki lőne rólad egy közeli, világos, éles fotót normális háttérrel, akkor utolsó utáni megoldásnak egy nappaliban vagy természetben készített szelfi megteszi, de akkor se, soha semmilyen körülmények között ne a száradó pizsamaalsód legyen a háttérben. De mindenképpen jobban jársz, még akkor is ha te vagy a hegyi ember, ha elmész a legközelebbi faluig, hogy valaki készítsen rólad egy igazi fotót.


Sok sikert a társkereséshez!


Pártkeresek | 2018 március 08. | 0 | 10 | 2216

Hozzászolni és megtekinteni az eddigi hozzászólásokat csak bejelentkezés után lehet.
Ha még nem vagy tagunk, pár kattintással
ingyenesen regisztálhatsz
és indulhat a párkeresés.