Randiblog Összes bejegyzés

Társkereső oldalunk használata


PártKeresek társkereső sikeres használatához szeretnénk pár hasznos tanácsot adni, hogy Te is könnyebben megtaláld a boldogságot nálunk. Számos lehetőség áll rendelkezésre, melyekkel könnyedén találhatsz párt.


Készítsd el társkereső profilodat, írj magadról, érdeklődési körödről vagy akár arról, hogy mivel töltöd szabadidőd, mennyire vagy nyitott a világra. Legalább pár mondat szükséges magadról, mit tartasz fontosnak vagy érdekesnek, hogy azzal ismerkedj meg, akit keresel, hogy felkeltsd a többi társkereső érdeklődését. A kérdések megválaszolásával jobban megismerheted a lehetséges lelki társad, és mások is többet tudhatnak meg rólad. Mindenki maga döntheti el, hogy milyen kérdésekre szeretne válaszolni.


Feltétlenül tölts fel képeket magadról! Te is szívesebben írsz azoknak, akik megmutatják magukat. Itt rád kíváncsi, aki megnézi az adatlapod, mint ahogy te is kíváncsi vagy másokra. A párkeresők leginkább a jó minőségű, mosolygós fotókra kattintanak, az olyan fényképekre, amin jól látszik az arcod.


Rengeteg társkereső nő és férfi között kereshetsz tetszőleges jellemzők alapján, akár távolság szerint is. Keress egy szimpatikus embert, és hívd el egy randira, ne tétovázz, itt a lehetőség, hogy megtaláld az igazit. Ha tetszel valakinek, beállításaidtól függően értesítést kapsz róla e-mailben.


Tapasztalatunk szerint nem célravezetőek a "Szia ismerkedünk, tetszel, szeretnélek megismerni" üzenetek. Használd bátran mindazt, ami a kiválasztott hölgy vagy úr társkereső adatlapjáról megtudhatsz. Na persze a tied se legyen üres, hiszen hogy is írhatnának neked egy személyes levelet, ha üres a társkereső adatlapod.


PártKeresek ingyenes társkereső használata
Legyél őszínte, természetes és kreatív a társkeresésben


Nagyon fontos, hogy aktív legyél az oldalon. Keltsd fel a figyelmét annak, aki tetszik. Írj üzeneteket, flörtölj, hiszen mindenki azért van a társkereső oldalon, hogy ismerkedjen. Legyél kreatív, ne küldj sablon üzeneteket. Egy egyedi, vicces üzenettel sokkal nagyobb valószínűséggel lesz sikered. Néhány üzenetváltás után pedig jöhet az első személyes találkozás, amiből akár egy komoly kapcsolat is kialakulhat.


Az internetes társkeresés biztonságos és rengeteg pozitív élménnyel gazdagodhatsz, ha betartasz pár alapvető szabályt. Ha egy találkozót szervezel, igyekezz nem a lakásodra szervezni, hanem valamilyen nyilvános helyre. A telefonszámod sem muszáj megadni, hiszen úgy is meg lehet találni a másikat, hogy megbeszélitek, hogy hol fogtok állni, és milyen színű ruha lesz rajtatok. Előfordult már sajnos, hogy a randi előtt pénzt kért a másik fél az utazásra, mobil feltöltésre, vagy bármi másra. Soha ne adj pénzt olyan embernek akit nem ismersz, akivel még soha nem találkoztál.


Ami még nagyon fontos: ne legyen helyesírási hiba az üzenetedben, a hölgyek nagy része nem válaszol az ilyen levelekre!!


Ha sikerül eljutni az első személyes találkozáshoz akkor a követekező blogbejegyzés haszos lehet: Tippek az első randira


Ha elakadtál vagy kérdés merülne fel, fordulj hozzánk bizalommal, örömmel segítünk a problémák megoldásában.


Pártkeresek | 2018 február 12. | 27 | 86 | 6356

Hozzászolni és megtekinteni az eddigi hozzászólásokat csak bejelentkezés után lehet.
Ha még nem vagy tagunk, pár kattintással
ingyenesen regisztálhatsz
és indulhat a párkeresés.