Randiblog Összes bejegyzés

Társkereső hibák, amiket ne kövess el!


Ha valaki próbálkozott már online társkereséssel, és neadjisten kudarc érte, könnyű azt mondani, hogy ez nem a te műfajod, és hagyni az egészet a csudába. Valóban, nagyon könnyű elcsúszni egy apró banánhéjon, főleg annak, akinek az online világ még ismeretlen. Hogy ebben segítsünk, összegyűjtöttük a legfőbb hibázási lehetőségeket, amit csak a párkereső regisztrálóinknál látunk.


Ha nem vagy sikeres a társkereső oldalon, akkor lehet itt megtalálod a megoldást.


Kezdjük az elején: 


-Unalmas, közhelyes, vagy – ami még rosszabb- kitöltetlen társkereső profil. Szánj erre időt, hogy valóban egyedi és rád jellemző dolgokat írj a bemutatkozódba. Ha üres, vagy semmitmondó idézetekkel van tele, ne csodálkozz, ha nem sokan írnak rád. Legyen frappáns, esetleg vicces, legyen rád jellemző. És igen, meg kell fogalmaznod, hogy kit keresel, vagy esetleg hogy ki az, akit biztosan nem. A reglapod a te első benyomásod. Legyen az pozitív. 


-Ugyanez érvényes a fotóra is. Nem fair hozzáállás nem feltölteni fotót, azután pedig csak fotóval rendelkezőkre keresni. A fotód legyen egyszerű, rád jellemző, teljes alakos, tiszta. Elmosódott, 100 méterre egy tömegben a volt barátoddal, ilyen fotókkal nem fogsz nagyvadat lőni. Ugyanez érvényes a webkamerás fotókra, amin a tokád az arcod 80 százalékát teszi ki. Könyörögve kérünk: kérj meg valakit, hogy fotózzon le. 


-Pozitív hozzáállásra utal ugyan, de hiba azt gondolni, hogy elég beregisztrálni, megadni néhány adatot magunkról és majd hiphopp ránk talál a szerelem. Sokan azt hiszik, hogy elegendő a legfontosabb információkat megadniuk (életkor, lakhely) és garantált a siker. Ez sajnos nem így van. Ahogy a számítógépen kívüli világban sem. Ebből a szempontból az online társkeresés pont ugyanolyan, mint mindenhol máshol. Szemezgetni kell, és előbb-utóbb megtalálja mindenki a párját. A szerencsésebbek hamarabb. 


-Azonban óriási baki, ha valaki azt hiszi, hogy átverheti a másik oldalt, mivel a nappaliban ülök egyedül, senki sem látja, ha letagadok 10 évet vagy 20 kilót. Ne feledjétek: az online társkeresés végcélja tulajdonképpen a személyes találkozás. Sokkal-sokkal megalázóbb, ha valakit otthagynak a személyes találkozás harmadik percében amiatt mert kicsit sem úgy néz ki mint a fotón, mint az elejétől igazat mondani. Felesleges köröket futunk ezekkel, ráadásul rettentően demotiváló, ha emiatt sorozatban sikertelen randevúink vannak. Az őszinteség a nyerő.-Ahogyan mi sem vagyunk tökéletesek, mégis lehet, hogy valaki minket keres, mi se ragaszkodjunk mindenáron a tökéletes álomképhez. Nem kell persze mindenben lejjebb adni, vagy kompromisszumot kötni, de attól, hogy valaki 3 centivel alacsonyabb és 3 évvel idősebb, mint a mi ideális jelöltünk, még lehet, hogy a nagy ő. Legyünk kicsit rugalmasak. 


-Nagy hiba még, ha a ló másik oldalára esünk át, és nem fogalmunk sincs, hogy kit keresünk, mit akarunk. 


-Ezek után, ha tudjuk, mit akarunk, fel kell bizony szívnunk magunkat, és tudatosítani, hogy életünk párját valószínűleg nem az első randevún fogjuk megismerni. Ahogy a való életben is kevés ember marad együtt mindhalálig az első szerelmével, az online társkeresés pont ugyan ilyen. Sokan az első vagy második sikertelen randevú után feladják. Ez nagy hiba. Rázd meg magad, és adj esélyt a következő delikvensnek (még ha 2 centivel alacsonyabb is, mint az ideális ?? ) 


-És ismét: ne essünk át a ló túloldalára: nem vagyunk gépek. Ha besokallunk, tartsunk szünetet. Nem kell rögtön kijelenteni, hogy az online társkeresés nem nekünk való. Csak épp sikertelen periódusban vagyunk. Nem kell folyton megfelelni mindenkinek, ha valaki nem szimpatikus nyugodtan mondjuk meg és menjünk haza, semmi sem kötelező. Csak lazán. -Viszont ha találkozunk valakivel, aki szimpatikus és jól érezzük magunkat és megvan a közös pont, higgyük el. Sokan még akkor is tovább keresgélnek, ha megvan az ideális, mert „annyi hal van még a tengerben”, és „hátha van még jobb”. Ha megvan a közös szimpátia, a kémia, akkor – szintén csakúgy, mint az offline világban – játszunk tisztességesen. Ha kiderül, hogy továbbra is online maradtunk, az hamar megmérgezi a bimbózó kapcsolatunkat. Játszunk itt is tisztán, okosan, becsületesen. Különben magunkkal tolunk ki, hisz az ideális is faképnél hagy, ha hazudozunk neki és a háta mögött továbbra is randevúkra járunk vagy csetelgetünk. Hagyjunk időt a kibontakozó kapcsolatnak és csak akkor térjünk vissza a társkereséshez, ha úgy látjuk, hogy mégsem működik. Lehet ez a „B” terv, de ne párhuzamosan csináljuk!


Sok sikert kívánunk mindenkinek az online és offline társkeresés világában egyaránt!


És még valami az első randihoz a PártKeresek.hu csapata is hozzájárul, mert nem kért pénzt az oldal használatáért, minden szolgáltatás teljesen ingyen igénybe vehető.


Pártkeresek | 2019 május 05. | 0 | 12 | 2967

Hozzászolni és megtekinteni az eddigi hozzászólásokat csak bejelentkezés után lehet.
Ha még nem vagy tagunk, pár kattintással
ingyenesen regisztálhatsz
és indulhat a párkeresés.