Randiblog Összes bejegyzés

Társkereső a komoly kapcsolatokért


Komoly társkeresés. Mit is jelent? Elsősorban a komoly szándékot takarja, másrészről azt, hogy komoly kapcsolatot szeretne az illető kialakítani valakivel, és ezt komolyan gondolja, és tesz érte. Mi kell ehhez? Hát többek között gerinc, no meg arc. A szó szoros értelmében. Ha egy netes társkeresőre regisztrálsz komoly kapcsolatot remélve, akkor az a minimum, hogy arccal vállalod saját magad. Hisz előbb-utóbb személyes találkára kerül a sor, ott meg egyből kiderül, hogy nem vagy bredpitt, de rosszabb esetben nem vagy már feszes huszas ahogy azt a 15 évvel ezelőtt készült profilfotód elhitette… Szóval a profilkép nagyon fontos. Továbbá: az esetek 99%-ban te magad is olyanok között keresgélsz, akik töltöttek fel profilfotót magukról. Miért? Mert szereted előre látni, kivel lépsz kapcsolatba, kinek udvarolsz, kivel flörtölsz. A keresések majdnem mindig fotóval rendelkező regisztrációkra vannak. Tehát, az úgy fair, ha neked is van valós, jelen állapotokat tükröző profilképed. 


Ha jártál már társkeresőn biztosan te is sok emberrel találkoztál, akik másnak adták ki magukat.


Ennek több lépcsőfoka is lehet. Az egyik, hogy meghamisítja a korát/súlyát/bármi tulajdonságát, vagy csak más embernek a fényképét teszi ki profil képnek, és azt hazudja, hogy ő van rajta. 


Társkereső komoly kapcsolatot keresőknek


Van, hogy megtörténik, hogy beszélgetsz valakivel egy ilyen oldalon, jól érzitek magatokat, de egyszer csak gyanússá válik: Azt akarja a másik, hogy küld fényképet magadról, de ő nem akar magáról neked küldeni. Majd végül kiderül, hogy hogy nem az, akinek kiadja magát, mert csúnya (vagy nem is az akinek mondta magát stb stb), vagy nem akarta a saját képeit kitenni. És ez még a jobbik eset.


Ugyanis a társkeresőkön ugyanúgy ahogy bárhol máshol megfordulnak azok a bizonyos csélcsap vadászgató egyedek is, akik nagy valószínűséggel kapcsolatban élnek, vagy soha az életben nem akarnak kapcsolatot, és akik csak arra várnak, hogy egy kamu profillal becserkésszenek pár szexpartnert, akinek fűt-fát ígérnek, és a végén soha többet nem jelentkeznek. Nos, sajnos ezzel a típussal mi – mint a weboldalt üzemeltető csoport – sokat kezdeni nem tudunk. Ezeket nektek magatoknak kell kiszűrni. Erről volt is már korábban egy blogbejegyzés, hogy hogyan. 


Aztán ott a másik fajta „partnerkereső”. Ez mindenkinek ismerős lesz: 
„Mire vagy hajlandó több százezerért?” „Szexpartnert keresek, érdekel?” „Alszol velem ma este?” És dögivel az ilyen jellegű kérdések tömkelege már a legelső alkalommal, mikor rád ír. A jobbik eset, ha rögtön ezzel kezdi, mert akkor már szóba sem áll vele az ember, de ha csak a beszélgetés közben derül ki, akkor már rosszabb a helyzet. Ugyanis lehet, hogy addigra megtetszett neked, vagy szimplán kedvesnek tartottad, és érdekelt az illető, és mikor előáll egy ilyennel, az kiábrándító. Ilyenkor az ember elgondolkodik azon, hogy létezik-e még normális ember a neten? A válasz: igen. De sajnos – mint ahogy a való életben is – a virtuális világban is meg kell szűrni a népet.(Pontosan ezért: ha nem tudod ki ül a chat ablak másik oldalán, akkor ne add meg neki, hogy hol laksz, vagy bármilyen más személyi adatodat. Soha soha soha. De ez csak egy mellékvágány, bölcs tanács )


És végül a kedvencünk: Mikor se szó, se beszéd, de a legelső üzenete egy kép a nemi szervéről. Te meg naivan megnyitod azt az üzenetet, kiég a retinád, és rémálmaid lesznek tőle éjszaka. Természetesen az ilyen regisztráltaknak sosincs (arc)profilképük. 


A fentiek miatt arra az elhatározásra jutott a PártKeresek.hu csapata, hogy támogatjuk a komoly társkeresési szándékot, és támogatjuk azokat, akik valós és komolya szándékkal regisztrálnak oldalunkra. Ezért 2019 február 1-től a regisztrációkat csak profilképpel (arcot, vagy teljes – felöltözött  - testet mutató fotó, EGY emberről) tudunk elfogadni. Ez a döntés azok érdekében született, akik bizalmat szavaztak weboldalunknak. Szeretnénk, ha minél több boldog tartós kapcsolat születne meg általunk. Ezért a kamu regisztrációkat tűzzel-vassal irtani fogjuk. Továbbá a bejelentett notórius nemiszerv-küldözgetőket eddig is kitiltottuk kérdés nélkül, de ezt ezután is megtesszük. Nincs kapacitásunk az egymásnak küldött fotókat monitorozni, ezért kérjük, ha kéretlenül ilyen jellegű fotókat kapsz, azt jelentsd, hogy cselekedni tudjunk.


Köszönjük a bizalmat és sikeres társkeresést kívánunk.


Pártkeresek | 2019 január 14. | 0 | 11 | 1971

Hozzászolni és megtekinteni az eddigi hozzászólásokat csak bejelentkezés után lehet.
Ha még nem vagy tagunk, pár kattintással
ingyenesen regisztálhatsz
és indulhat a párkeresés.