Randiblog

Szerelmes tavaszvárás

PártKeresek | 2022 március 02.

Szerelmes tavaszvárás

Lassan itt a tavasz. Rügyeznek a fák, zümmögnek a méhecskék, megőrülnek a hormonok… mindenki erősebben érzi ilyenkor a késztetést, hogy (hosszabb vagy hmm… rövidebb… vagy akár igen rövid időre) párt találjon.

Címkék: Remény

A kapcsolatfüggő

PártKeresek | 2021 november 26.

Leláncolva

Egy csomó dolog történt mostanában körülöttem, ami miatt nagyon elgondolkodtam. Egy irányba mutattak az események az ismerősi körömben, a párkapcsolat témaköre felé. Én azt hiszem elmondhatom, hogy tudok egy s mást a párkapcsolatokról, s arról is, hogy hogyan éljünk egyedül és találjuk meg a jót, és aztán hogyan ismerjük fel és becsüljük is meg azt a jót.

Ahogy mondani szokták: Bátraké a szerencse!

PártKeresek | 2021 szeptember 18.

...nagy levegőt véve aprót lép előre.

Egy aktuálisan publikált kutatás ezt abszolút alátámasztotta: sokkal elégedettebbek azok, akik életük során nagy levegőt vettek és belevágtak valamilyen módon az elképzeléseik megvalósításába.

Társkeresés özvegyen

PártKeresek | 2021 augusztus 20.

Csodás dolgokat hozhat, ha nem félünk belevágni

A statisztikák szerint csaknem egymillió özvegy ember él ma Magyarországon, vagyis a házastárs elvesztésének tragédiáját a lakosság tizede tapasztalta már meg. A Központi Statisztikai Hivatal 2020-as adatai szerint a (15 éves kor feletti) magyar lakosság mintegy 10,5 százaléka özvegy. Az özvegység a nők 16,6 százalékát érinti, míg a férfiak körében ez a szám jóval alacsonyabb, csupán 3,7 százalék. A számok egyértelművé teszik: lényegesen több özvegy nő él ma Magyarországon, mint özvegy férfi, ráadásul az életkor előrehaladtával még tovább növekszik a megözvegyült nők aránya.

Hogyan randizzunk Covid után?

PártKeresek | 2021 augusztus 02.

Nem könnyű társat találni a Covid-19 árnyékában, de csak annak sikerülhet, aki megpróbálja!

Ez az utóbbi 2 évben tapasztalható világjárvány hatalmas felfordulást okozott mindannyiunk életében, sokan még mindig érzik a hatásait.
Az egyedülállóknak talán még nehezebb, hiszen a lezárások és biztonsági korlátozások alapjaiban változtatták meg a randizás és a romantikus kapcsolatok kialakításának módjait.


Címkék: covid-19 Randi

Miért vagyunk a társkereső oldalon?

PártKeresek | 2021 február 19.

Mindig van remény a társkereső oldalakon, társ, barát, beszélgető partner megtalálására...

Társkeresőnk tollából:


Gondolkoztam leírjam e a véleményem..Azért gondolkoztam, mert nem biztos, hogy megérti bárki ,hogy mire gondolok. Vitát pedig nincs energiám generálni.
Az ember társas lény.

Címkék: Remény

Társkeresés a koronavírus ideje alatt

PártKeresek | 2021 január 20.

Érdemes társat keresni a covid19 alatt is, még ha a lehetőségek kissé beszűkültek.

A bezártság sajnos a társkeresést is jelentősen befolyásolja. Nincs lehetőség személyes randevúkra, pláne, hogy még tél is van, no meg a kijárási tilalom ugye… Mínuszokban meg kinek van kedve este 7- szigorúan fél 8ig andalogni a térdig érő szélben… Szóval kicsit zsákutca ez most.

Lépj túl a szakításon – az ingyenes társkereső segít benne!

PártKeresek | 2020 július 14.

Szakítás után is van élet, akár egy társkereső oldalon is rád találhat a szerelem.


Véget ért egy komoly kapcsolatod. Bármekkora is volt a csalódás, bármennyire is gyűlölöd a másik felet vagy hibáztatod magad, még ott él benned a vágyakozás, a szép emlékek nosztalgiája. Kiüresedettnek, sérültnek érzed magad – ráadásul a szinglilét is rémisztőnek tűnhet. Ezer éve nem randiztál? Félénk vagy? Ezen ne aggódj! Itt egy ingyenes társkereső, ami segít továbblépni a múlt eseményein és (legalább egy kicsit) megkönnyíti a valódi lelki társadhoz vezető utat.

Ismerkedésből párkapcsolat

PártKeresek | 2020 május 04.

Az ismerkedésesk 45%-a párkapcsolatban végződhet

Meddig tart az ismerkedés? Mikortól beszélhetsz párkapcsolatról?

Az ismerkedés időszakában még semmi sem dőlt el. Oké, megvan a vonzalom, a kémia, a szimpátia, de itt még nincs meg az az összhang, ami hosszú éveken és egy életen át együtt tart két embert. A komoly kapcsolat viszont már más tészta: itt már elkötelezted magad a másik fél mellett és felelősséget vállalsz érte. Persze nem ilyen egyszerű a helyzet a valós valóságban.

Találkozás a lelki társsal – lehetséges egy társkeresővel?

PártKeresek | 2020 február 13.

A lelki társadhoz szinte azonnal kapcsolódsz.

Van ez a klasszikus példa, amely szembeállítja az idősebb párok találkozásának kalandos történetét, a kapcsolatuk (kezdeti) nehézségeit és egy modern pár online találkozását, mondjuk egy társkeresőn keresztül. Aztán sekélyessé nyilvánítja az utóbbit, és az előítéletek adta kényelemmel le is zárja a világnézeti vitát. Viszont ez éppen emiatt egy rossz példa.


 

Párkeresés és a közösségi média

PártKeresek | 2019 október 11.

Társkereső alkalmazások megosztása veszélyes lehet

Dolgok, amiket sose rakj ki a párkapcsolataidról a virtuális kirakatba.


1: Szív küldi szívnek


Lehet, hogy teljesen odavagytok egymásért a pasiddal/csajoddal, és egész nap figyelmességekkel halmozzátok el egymást, de ezt inkább privát üzenet formájában tegyétek: egyrészt, mert hamar mindenki agyára mentek ha romantikus dalokkal, Coelho idézetekkel és szíveket köpködő kiskutyákkal posztoljátok tele egymás üzenőfalát, másrészt, ha valami folytán mégis véget ér a szerelem, szörnyen kínossá válnak ezek a posztok.

Megtaláltam a párom

PártKeresek | 2019 szeptember 10.

Egyre több a sikeres társkeresés a pártleresek társkereső oldalon.

"Megtaláltam a párom." Összejött. Megismertétek egymást, kialakult a kémia, megvoltak a kötelező randikörök, elindultatok a közös úton. A "mézes hetek" után azonban sokan elkövetik a hibát, hogy mentálisan, vagy éppen szó szerint hátradőlnek, a jól induló kapcsolat pedig hamar véget ér. Következő írásunkban a komoly kapcsolat kapcsán kapsz tippeket, hogy hogyan is érdemes felépíteni az alapjait.

Romantikus idézetek társkeresőknek

PártKeresek | 2019 július 02.

Társkereső képes idézetek minden mennyiségben

Összegyűjtöttük Facebook oldalunkon megosztott legszebb szerelemes képes idézeteket, reméljük sikerül titeket még romantikusabb hangulatba hozni, és elősegíteni az ismerkedést.

A legjobb ingyenes társkereső oldal

PártKeresek | 2019 június 10.

Bemutatjuk a legjobb ingyenes társkereső oldalt.

Az összes társkereső oldal a legjobb ingyenes társkereső oldalnak hirdeti magát, aztán amikor szeretnénk levelezni vagy megtekinteni a képeket, akkor jön a csalódás fizetni kell az ismerkedésért...

Társkereső hibák, amiket ne kövess el!

PártKeresek | 2019 május 05.

Ne kövessük el a leggyakoribb hibákat, bízzunk magunkban.
Ha valaki próbálkozott már online társkereséssel, és neadjisten kudarc érte, könnyű azt mondani, hogy ez nem a te műfajod, és hagyni az egészet a csudába. Valóban, nagyon könnyű elcsúszni egy apró banánhéjon, főleg annak, akinek az online világ még ismeretlen.

Szavazás


Eredmények
Igen
40% Excellent (success)
Nem
20% Good (primary)
Talán
60% Can Be Improved (warning)