Randiblog Összes bejegyzés

Társkeresés a koronavírus ideje alatt


A bezártság sajnos a társkeresést is jelentősen befolyásolja. Nincs lehetőség személyes randevúkra, pláne, hogy még tél is van, no meg a kijárási tilalom ugye… Mínuszokban meg kinek van kedve este 7- szigorúan fél 8ig andalogni a térdig érő szélben… Szóval kicsit zsákutca ez most.


Az online társkeresés és ezen belül is a kitartóbb online csevegés marad(hat) az áthidaló megoldás addig, amíg legalább a tavasz bejön, vagy feloldják a korlátozásokat. Sajnos azonban még mindig sokan ódzkodnak az online társkereséstől. A fő indok tapasztalataink szerint, mikor megkérdezzük miért tartózkodik annyira, mert „Ott van fent minden idióta”.


A kijárási korlátozások miatt a randik is nehézkesek.


Nos, ez részben igaz. Sok az idióta. Csak nem az online felületeken. Mindenütt. Mindenütt sok az idióta. Pont ugyanannyi idióta van az online térben mint a való életben, mint egy diszkóban vagy bárhol máshol ahol ismerkedne az ember. Sok az olyan férfi (és nő) aki nem mond igazat, aki eltűnik, aki csak szexet akar, aki átver, vagy aki egyáltalán nem olyan mint amilyennek eladja magát.


Számát sem tudom hány olyan sztorit hallottam mikor megjelent a randevún a neten 180 centis dalia, és kiderült hogy igazából alulról veri a 170-et (se). Vagy a kacér fekete hajú démon fotója után egy lelakott kövérkés „asszonyság” jelent meg a randevún. És igen, sajnos lehetséges, hogy sok idiótát meg kell ismerni ahhoz, hogy megtaláld végre azt, aki nem az.Egyébként az is hozzátartozik a sztorihoz a korrektség kedvéért, hogy ez mindkét nemre pontosan igaz. Pont ugyanannyi léhűtő, megbízhatatlan, lelépős, gyáva férfi van fent ezeken az oldalakon, mint teljesen besavanyodott vagy akár teljesen elkeseredett férjvadász, becsavarodott macskás nő, vagy akár r*banc. Tehát, ez valóban igaz. Sok az idióta.


De kérlek benneteket, ne ez gátoljon meg abban, hogy kipróbáljátok az online társkeresést, mert ennyi erővel az egész társkeresést is hagyhatnátok a francba. Azt meg azért csak nem kéne, ugye? Ki akar egyedül megvénülni? Na látjátok. Persze ez nem azt jelenti, hogy a hagyományos társkeresést hanyagolni kéne, csak nyissatok az újra, próbáljatok ki olyat amiről nem is gondolnátok hogy beválhat. Pláne ebben a végletekig korlátozott időszakban.


Koronavírus nem könnyíti meg az ismerkedést...


Kitartást kívánunk mindenkinek erre a végtelenül elcseszett vírusos őrületre, és sose feledjétek el: amennyi esélye van hogy normális emberre bukkantok a való életben, pontosan ugyanannyi esélye van, hogy normális emberre bukkantok az online térben. Én annó mikor megfordultam ilyen oldalakon (igen, én is kerestem így társat sok éve), mindig arra gondoltam, hogy én se idióta, se férjvadász, se bolond nem vagyok, mégis itt vagyok, és társat keresek. Pont ennyi az esélye, hogy a normális férfiak is itt vannak és ők is társat keresnek. És láss csodát, bejött. És boldog házasságban élünk. Soha ne adjátok fel!


Ja és #f*ckcovid19

Szeretettel: a pártkeresek.hu csapata


Pártkeresek | 2021 január 20. | 0 | 2 | 964

Hozzászolni és megtekinteni az eddigi hozzászólásokat csak bejelentkezés után lehet.
Ha még nem vagy tagunk, pár kattintással
ingyenesen regisztálhatsz
és indulhat a párkeresés.