Randiblog Összes bejegyzés

Sikeres online társkeresés alapjai


Rengeteg társkereső próbálkozik eredménytelenül a pártalálással online társkereső felületeken.
A nők azt mondják nincsenek normális pasik, a férfiak szerint a nők többsége többet képzel magáról, mint ami.


Na de mi lehet a sikertelenség hátterében?

1. Nem vagyunk társkeresésre alkalmas lelkiállapotban. Nagyon egyszerű, ehhez igenis kell a megfelelő elszántság és lelkiállapot. A társkeresés lehet szerencse dolga is, de más esetekben igenis projekt, egy feladat, ami elszántságot igényel. Ne adjuk fel.

2. Túlzó elvárásokat támasztunk, nem vagyunk tisztában azzal, hogy mi kik vagyunk és kit keresünk magunk mellé.

3. Hiányzik a kitartásunk, ráadásul mindent azonnal akarunk.

Mi lehet a megoldás?

1. Hozzuk magunkat fel egy pozitív kisugárzású, magabiztos emberré. Szeressük magunkat olyannak amilyenek vagyunk. Ez nagy munka, de megéri. Nem közhely, hanem nagyon is igazság, hogy önmagával tisztában lévő ember tud csak maga mellé társat találni. 

2. Reális igényeket támasszunk a másik féllel szemben, olyan partnert keressünk, aki minden téren illik hozzánk, és maradjunk a realitás talaján.  Természetesen vannak kivételek, de nagyon sok olyat látunk mikor az albérletben lakó hölgy csak budai villával rendelkező férfiakkal ismerkedne. Nem kizárt ez sem, de azért próbáljunk meg a saját súlycsoportunkban maradni, nagyobb a sansz a sikerre. 

3. Mindenképpen zárjuk le a múlt sebeit, és csak akkor kezdjünk új kapcsolatba, ha már ismét rendben vagyunk. Enélkül egyszerűen nem fog menni. Senkitől nem lehet elvárni, hogy pszichológusként a lelkünket gyógyítsa miközben ő maga egy egészséges lelkű társat keres. Mindenkinek vannak sebei, de tanuljuk meg a múltunkkal együtt élni és nyitni a jövőre keserűség nélkül. 
 
4. Tudjuk elfogadni a dolgokat, engedni az elvárásokból. Lásd fenti pontok.

5. Minél előbb találkozzunk személyesen, mielőtt beleszeretnénk egy virtuális partnerbe. Sok előző blogbejegyzésünk szólt már erről, mind a csalókról mind önmagunk áltatásáról. 

Az alábbiakban valós társkereső felhasználóink nyilatkoznak a témában, ez is tanulságos.


Szeressük magunkat olyannak amilyenek vagyunk


Férfi társkeresőink véleménye:


- Azért van ennyi egyedülálló ember, mert van, aki túl és van aki alulbecsüli magát, és fél, hogy nem tud megfelelni. Nem tudja megadni vagy nem kapja meg az elvárt és előre felállított követelményeket mind kinézet, mind egzisztencia terén. Persze azért van némi igazság a népi szólásban:"zsák a foltját", de én hiszek kivételekben is, és az ellentétek valóban vonzhatják egymást. Talán az ellentétek miatt sokan nem találják meg az igazit, pedig itt volt a szemük előtt a boldogság reménye miről álmodtak. Talán még mindig itt van. "Az álmok soha nem érnek véget". 


- Véleményem? Az hogy lehet az ember beszédes, intelligens, humoros. A nők többsége többet képzel magáról, mint ami. Tényleg, pár üzenetváltás után megunja a nő az intelligens csevegést, ismerkedést. Nem értem, miért. Hisz mindenki azt írja, hogy ilyen pasit keres. Sokuk, pár szóval letudja a válaszadást. És mivelünk férfiakkal van a gond? Butaság. 
- A legtöbb nagyasszony óriási igényekkel van ellátva társkeresésnél. Aztán meglepődik, hogy 40 évesen 6 macskával osztja meg a lakását, férfi nélkül. Mert ugye az nem elég férfias, ez nem elég gazdag, amaz nem elég motivált. 0-24ben mást sem kapunk a médiától csak a tökéletes ember mivoltát és sokan ezt természetesnek veszik. Nos ilyen NINCS. Ráadásul a legtöbb lányban nincs meg a férfiak iránti tisztelet szikrája sem. Némelyik olyan dolgokat megenged magának, hogy az ember kezében kinyílik a bicska. 


- Teljesen igazatok van, én boldog lehetek akár egyedül is! De párosan szép az élet, csajok nem kell tovább várni tovább megjöttem... és hozom a boldogságot 


- Valamiért nem reagálnak a hölgyek.. Lehet, mert nincs kocka hasam. 


Legyünk magabiztos Társkeresők, az már fél siker..Női társkeresőink véleménye:


- Tényleg eltűntek az igaz férfias gavallérok, néha udvariatlanok, lenézők, követelőzők, semmit sem nyújtó példányok, lehetnek meglett érett 40-50 évesek is, nem tudnak udvarolni, és valljuk be mi nők erre vágyunk és nem a lerohanásra. 


- Igaz, én még nem merem vállalni, hogy tényleg társat keresek. Inkább írnám, hogy most még csak ismerkedni akarok, és ez igaz is. Nagyon fontos egy párkapcsolatban a hűség, bizalom, őszinteség a legfontosabb. 


- Nem veletek van baj, a társkereső oldal működése, felülete, kezelhetősége kiváló. A tagok azok, akikkel szinte lehetetlen ismerkedni. Nem tudnak írni, olvasni, beszélgetni pedig egyáltalán nem. Sok sikert nektek a továbbiakban. 


- Azt nem hiszem el, hogy ennyi férfi látogatóm közül egynek sem lennék szimpatikus. Válaszra sem méltatnak, ha valakinek írok! 


- Már annál a kérdésnél, hogy "mit keresek egy férfiben" elakadtam. Tapasztalataim sajnos elég negatívak. Lehet, hogy nem is vagyok még felkészülve egy társra. Ezért törlöm a profilom, de lehet, hogy visszatérek egyszer.


Pártkeresek | 2019 február 08. | 0 | 4 | 2539

Hozzászolni és megtekinteni az eddigi hozzászólásokat csak bejelentkezés után lehet.
Ha még nem vagy tagunk, pár kattintással
ingyenesen regisztálhatsz
és indulhat a párkeresés.