Randiblog Összes bejegyzés

Romantikus idézetek társkeresőknek


Összegyűjtöttük Facebook oldalunkon megosztott legszebb szerelemes képes idézeteket, reméljük sikerül titeket még romantikusabb hangulatba hozni, és elősegíteni az ismerkedést. Küld el valamelyik idézetünket a kiválasztottnak, kimutatva mennyi fontos számodra, nagy örömet szerzel vele és megerősítheted a kapcsolatodat is. Érdemes időnként megnézni ezt a bejegyzést, mert folyamatosan új képekkel fog gazdagodni a kollekció.
Akinek tetszel... Megjegyez !Akit érdekelsz... Megkeres !Aki szeretne veled lenni... Szakít Rád időt ! Aki látni akar téged az... Látni is fog !Aki vágyik Rád.. Bizonyít !Aki szeret... Megbecsül !A többi csak kifogás !
A legszebb ajandék amit adhatsz valakinek az időd.
Olyan emberrel legyel együtt, aki büszke, hogy vagy neki.
Az életkor nem számít!
Amikor előszöt beszéltünk, féltem, hogy megkedvellek.amikor megkedveltelek, féltem hogy megszeretlek. most, hogy megszerettelek, félek, hogy elveszítelek. és most, hogy elveszítettelek.
A legjobb kapcsolatok váratlanul kezdődnek
Amióta ilyen könnyű a szexet megkapni, azóta olyan nehéz szerelmet találni.
Az egyik legszebb érzés az, amikor valaki azt mondja neked: Bárcsak hamarabb találkoztunk volna.
A legszebb ajándékok nem becsomagolhatóak.
Nem létezik tökéletes kapcsolat. Csak találnod kell valakit aki ugyanolyan őrült mint te.
 Az idő múlhat de az igaz szerelem soha nem múlik.
Csoda akkor történik ha nem adod fel annak ellenére sem,ha legszívesebben azt tennéd.
Nem sok emberre van szükséged az életedben ahhoz, hogy boldog legyél. Csak arra a néhányra, akik olyannak szeretnek amilyen vagy.
További szerelmes idézeteket következő blogbejegyzésben olvashattok: Szerelmes idézetek
Kell egy kéz, és kell egy érintés. Kell egy cél, mit egyszer elérsz. Kell egy nap, hogy várd a csodát! Mit két ember csak együtt élhet át.
Keress valakit aki büszke arra, hogy mellette vagy.Aki nem azért szeret, mert szép vagy.Aki még a rossz tulajdonságaidat is úgy szereti, mintha azok a legjobbak ...
Lehetetlen. - mondta a Büszkeség. Kockázatos. - mondta a Tapasztalat. Felesleges. - mondta az Ésszerűség. Próbáld meg! - suttogta a Szív.
Keresem azt, aki szerethet engem, aki talán meglátja a jót bennem. Valaki vár, hogy vigasztaljon, magához húz, hogy marasztaljon.
Az élet mindig a legmegfelelőbb pillanatban sodorja elénk a számunkra fontos embereket.
Van, hogy elhagy az, akit szeretsz, átver az akiben megbízol, kihasznál az, aki nagyon fontos számodra. Soha ne zárkózz be ilyen emberek miatt, inkább keresd meg azt, aki megbecsül.
Randi programokat keresel? Segítünk, a következő blogbejegyzéssel : Legjobb randi programok
Találd meg akit mindig is kerestél!
Ha találsz valkit, aki megnevettet, gyakran megkérdezi, hogy minden rendben veled, vigyáz rád és a legjobbat akarja neked, ne engedd elmenni. Tartsd közel magadhoz és ne hagyd, hogy elvegyék tőled. Ilyen embert ugyanis nem könnyű találni...
Mindenkinek annyit érsz amennyit tesz érted.
Hagyd, hogy: jöjjön aminek jönnie kell és menjen, aki menni akar. De azt becsüld meg igazán, aki kitart melletted!
Az életben minden ideiglenes. Ezért ha a dolgok jól mennek, élvezd, mert nem tart örökké. És, ha a dolgok rosszul mennek, ne aggódj, mert ez sem tart örökké!
Jegyezd meg nem a pénztől, a vagyona miatt értékes valaki. Hanem a belülről áradó önzetlen szeretet, emberség ami azzá teszi.
Van olyan az életben, hogy nem tudjuk mi köt a másikhoz, csak azt érezzük, jobb vele, mint nélküle!
Akit szeretsz, arra előbb-utóbb rátalálsz, egyszerűen azért, mert össze vagy hangolva vele.
Nem minden vihar azért sodródik az utadba, hogy tönkretegye az életed. Néhány azért jön, hogy megtisztítsa az előtted levő utat.
A boldogság olyan mint egy elveszett zokni. Tudod, hogy előbb-utóbb fel fog bukkanni és valószínű, hogy egészen váratlan helyen.
Megérdemled, hogy olyannal legyél, aki boldoggá tesz. Valakivel, aki nem komplikációkat, hanem fényt hoz az életedbe, nem kérdéseket, hanem válaszokat. Valakivel, aki értékel. Valakivel, aki nem bánt.

Pártkeresek | 2019 július 02. | 0 | 4 | 6294

Hozzászolni és megtekinteni az eddigi hozzászólásokat csak bejelentkezés után lehet.
Ha még nem vagy tagunk, pár kattintással
ingyenesen regisztálhatsz
és indulhat a párkeresés.