Randiblog Összes bejegyzés

Párkeresés és a töketlen férfiak?!


Egy hölgy társkereső véleménye a férfiakról:
Nos, mit szépítsem: a XXI. században egy új és meglehetősen silány férfitípus indult növekedésnek: az inkompetens férfi. Bár finoman megjegyzem, a nők sem sokkal jobbak ám, node most a férfiakról van szó. Tehát a férfiakkal kapcsolatban ki kell mondani, hogy ijesztő, amilyen tempóban csökken a valóban férfias, a szó régimódi értelmében férfi példányok száma (itt a társkereső oldalon is).

Szóval, az egész ott kezdődött, hogy divat lett a prosztó, de gazdag és nyomulós pasi. Mármint nyilván a világtörténelemben mindig is helyzeti előny volt a vagyon és a magabiztosság. De ez így önmagában azért még édes kevés volt. Még a legsötétebb középkorban is kivetette magából az arisztokrácia azt, aki emellé nem tudott minimum jólneveltséget és valamiféle alapműveltséget felmutatni.


Bizonytalan férfiak társkereső oldalon?

Bizonytalanság és ?

A mai kor férfiideálja azonban sajnos útközben elvesztette a gerincet és a kitartást. Mint ahogy eltűnt a "nem adjuk fel" mentalitás, hovatovább hűségesnek lenni pedig már cikinek számít. Ahogy az elvek iránti hűség is egyre jobban kikopik a köztudatból. Mint ahogy sajnos a helyesírásra és fogalmazásra való alap igény is, és az udvariassági formulák, etikett használatára, sőt, sajnos ott tartunk, hogy már ezek ismeretére való igény sem jellemző.

Sajnos, a 21. század férfiideálja egy gyáva, de gazdag férfi, aki csak hajkurássza az instant boldogságot, de úgy, mint az egyszeri bolond: sosem éri utol. Amíg nem néz szembe önmagával, addig csak a mulandó örömöktől várhatja a boldogságot. Amíg nem tudja magáról, mit szeret és mit nem, mi a fontos és mi nem, addig csak egyik nőről a másikra vált amint elunja az előzőt vagy szembejön egy izgalmasabb, miközben szép lassan elmúlik a fiatalsága.

Könnyebb másokat okolni, és nehéz szembenézni önmagunkkal. Lehet, hogy nem az összes nő a hibás, aki nem akart velem ismerkedni, hanem bennem van a hiba? Ezt a kérdést egyikük sem teszi fel…  „A korombeli lányok hülyék” – aha tényleg, mind??? Esetleg felmerült benned, hogy szétnézzél a kis búrádban a füleid között, hátha ott is találsz valami hibát? Beismerni a hibáinkat és megküzdeni velük egyáltalán nem egyszerű produkció, de nem is lehetetlen. A nehezebb utat választani, és nem az állandó önsajnálatba menekülni, na, ahhoz kell férfiasság! Hiába uraim, bátorság kell ahhoz, hogy valaki férfi lehessen.


És én hiszem, hogy még vannak igazi férfiak. Nem is kevesen, csak emlékeztetni kell őket, hogy ők a menők és ők azok, akiket a nők társukul akarnak, és nem az üres hangemberek.

De miben áll egy férfi férfiassága?
Az első és nagyon fontos pont: nem kell kigyúrt atlétának kinéznie vagy a saját whiskey-ét főznie, hogy férfi legyen a nők szemében. Ennél a dolog sokkal egyszerűbb. Például legyen rendes, szavahihető és jó ember. Ne legyen kisfiú: legyen érett személyiség.
De kit nevezünk érett személyiségnek? Többek között a következők igazak az érett személyiségre:

-    Képes megoldani a saját problémáit
-    Szilárd szokásokkal rendelkezik, van gerince és tartása
-    Összhangban van saját magával
-    Sokoldalú érdeklődése van és tevékenysége (van hobbija pl)
-    Realitásérzék, azaz jó kapcsolata van a valósággal
-    Reális önértékelése van
-    Törekszik az intimitásra, nem menekül előle (az intimitás NEM egyenlő a szexszel!!)
-    Életigenlő
-    Elfogadja és betartja a közösségi normákat, szabályokat


Társkereső férfi

Tényleg teszetoszák a társkereső férfiak ?

Nem attól lesz érett személyiség valaki, mert felnő és megöregszik. Fentiek elérése rengeteg küzdelem és munka árán lehetséges és erre nem mindenki hajlandó. Nők is, férfiak is belesüppednek az önsajnálatba, infantilisek maradnak és döntésképtelenek, és sajnos ők alkotják a felnőtt korosztályt, akik társat akarnak találni és regisztrálni fognak a társkeresőkre. És ők lesznek azok, akik miatt az érzelmileg és értelmileg érett emberek (férfiak és nők egyaránt mert sajnos a fentiek a nőkre ugyanúgy jellemzőek) kiábrándulva menekülnek majd és elkeseredve olyanokat mondanak, hogy „minden férfi hülye manapság”.

Valóban nehéz kiválogatni a korpa közül a búzát, vagyis az értékes, felnőtt emberpéldányokat a sok gyerekagyú közül, de ne adjuk fel, ott vannak ők is, és várják, hogy megismerkedhessenek veled. Nem lesz könnyű, de hidd el, megéri.


Várjuk a hozzászólásokat és a tapasztalatokat... férfiaktól is.


Pártkeresek | 2018 június 04. | 1 | 7 | 2988

Hozzászolni és megtekinteni az eddigi hozzászólásokat csak bejelentkezés után lehet.
Ha még nem vagy tagunk, pár kattintással
ingyenesen regisztálhatsz
és indulhat a párkeresés.