Randiblog Összes bejegyzés

Miért vagyunk a társkereső oldalon?


Társkeresőnk tollából:


Gondolkoztam leírjam e a véleményem. Azért gondolkoztam, mert nem biztos, hogy megérti bárki, hogy mire gondolok. Vitát pedig nincs energiám generálni.
Az ember társas lény.


Az ember társas lény és boldoságra vágyik.. ezért van ott a társkereső oldalon.Nagyjából a kamaszkorunkra tisztában vagyunk avval, kit vagy mit szeretnénk. Kisebb szerencsével, találkozunk valakivel, vagy valakikkel, ahol kisebb nagyobb botlások után megtaláljuk az érzéseket: Szerelem -Szeretet- Tisztelet.
Szerelemből születnek, majd a gyerekek, Szeretetből lesz harmonikus a család, és Tisztelettel kísérjük egymást végig az úton.
Ez így volt évszázadokon keresztül. Aki felrúgta a szabályt beledöglött. Egyedül nem bírt volna szántani, vetni,hajnalban kelni, leélni egy életet, várni a társát, hazajön e háborúból vagy nem. Vagy hazamegy a háborúból, és már nincs párja.Pedig az élet nem bonyolult - kilométereken vitatkoztok - de valójában nem ez a lényeg. Persze,hogy nem rúgja fel senki az egzisztenciáját/életritmusát egy szint felett, egy vadidegenért. Persze, hogy nem változtatja meg a szokásait senki kedvéért. Mondjuk nem mond le a cigiről. Persze, hogy számít a korkülönbség. Hiszen még a saját kortársaim is ritkán értik meg, miről van szó.Akkor miért vagyunk itt?
A reményért. Amiért ülünk egy kórházban. Hogy jobb lesz műtét után. Van akinek sikerül ..
Az ember társas lény...És a reményért a végsőkig ragaszkodik, még akkor is ha tudja lehetetlen. Ezért van itt 20 éves, 50 éves, 77 éves.. Ezért van itt rapper, ügyvéd, és földtúró paraszt... Így lettünk alig két évezred alatt barbár vérszomjas fajból, a kommunikáció csúcsragadozói. A gondunk az, hogy az evolúcióra felkészült a testünk, erre az információ sztrádára még nem áll készen az agyunk. Kényelmi okokból vagyunk ezen az oldalon. És azért, hogy elmondhassuk: De legalább megpróbáltam! A többiek otthon vannak, épp vacsoráznak, terveket szőnek, vagy kötnek. Mindegy.
Nekem most volt egy unalmas fél órám, amíg várom az ügyeletet, különben nem lett volna türelmem ezt leírni..de még elmondani sem. Mert a remény, na az tart minket pályán, minket kisiklottakat..


Ezért választottam ezt a ténylegesen ingyenesen  használható társkereső oldalt.

Címkék: Remény

Pártkeresek | 2021 február 19. | 0 | 4 | 738

Hozzászolni és megtekinteni az eddigi hozzászólásokat csak bejelentkezés után lehet.
Ha még nem vagy tagunk, pár kattintással
ingyenesen regisztálhatsz
és indulhat a párkeresés.