Randiblog Összes bejegyzés

Miért nem keres a randi után?


Egy jól sikerült randi után sem ér véget a társkereséssel járó izgalom, továbbra is ott motoszkál bennük a „Vajon felhív?” vagy „Ha igen akkor mikor teszi?” - kérdések zöme.

Aztán görgetjük tovább az eseményeket. Ha nem hívna 2 napig akkor én keresem, de akkor lehet elriasztom nyomulásommal... érdemes megtenni ? Vagy várjak még ? Meddig? Ismerkedjek más emberekkel addig?


Lehet holnap már hív és kár túlparázni


Ha több nap után sem hív a randipartnerünk annak nagyon sok oka lehet:

- Nem nyerte el tetszését a randi és mi sem (nem akart megbántani, vagy nem érdekli az egész, inkább csak felszívódik – bár ez nem túl gerinces megoldás)
- Nem akarja magát elkötelezni (még, vagy lásd első pont)
- Nincs túl az előző kapcsolatán (vívódik magával)
- Több vasat tart a tűzben
- Tétova, bizonytalan magában is és minden másban is (biztos egy ilyen embert akarsz magad mellé?)
- Van egy szabályrendszere, pl: 3 napos szabály - ha azt kivárod, akkor átmentél.
- Az ismerőseinek nem voltál szimpatikus és eltanácsoltak tőle. (de szeretnél egy olyannal lenni akit ennyire befolyásolnak a barátai?)
- Nagyon elfoglalt (nem valószínű, egy SMS vagy rövid üzenetre mindenkinek lenne ideje, ha fontosnak tart)
- Kapcsolatban él, vagy akár házasságban és csak ki akarta próbálni magát. (no comment)
- Sokadik randi a héten
- Csak unatkozott és társaságra vágyott
- Kéreti magát
- A fentiek kombinációja, tehát simán egy gerinctelen alak


Láthatjuk mennyi okot tudtunk felsorolni hirtelen, de az igazság általában végtelenül egyszerű: ha azt gondoljuk nem adtunk okot a hitelen váltásra és a felszívódásra, nem kell túlkombinálni a dolgot és pár nap után érdemes elengedni a történetet. Ha fontosak vagyunk számára úgyis keresni fog, és logikus magyarázatot ad az eltűnésre. Azonban ezzel is érdemes óvatosan bánni és nem minden kifogást elhinni.

De attól is óvakodjunk, hogy csak azért mert nem jelentkezik valaki, azonnal gerinctelen féregnek gondoljuk és lehordjuk a sárga földig…. lehetséges, hogy tényleg váratlan elfoglaltsága akadt (a Holdon… ) de hogy a pozitív oldalt is erősítsük, ismerünk olyan társkereső sikersztorit ahol közel 1 hónap múlva következett be a második randi és már több mint fél éve boldog párost alkotnak.

Viszont ha már az 5. ilyen szituációba kerülsz, hogy előjel nélkül megszakad az ismerkedés akkor sem biztos magadban kell keresni a hibát. Joggal érezheted ilyenkor, hogy nem vagy elég jó vagy érdekes a többi társkereső számára, ezáltal csökkenhet önbizalmad. Azonban semmiképpen sem a saját kudarcként kell az ilyen helyzetet elkönyvelni. Sok ember van, aki a neten többet-nagyobbat-szebbet mond, mint a valóság, sajnos ez a netes társkeresés egyik velejárója. Nehéz a szűrés, de ne keseredjünk el, mert a rendes emberek ugyanúgy ott vannak a világhálón, mint a szájhősök, csak meg kell őket találnunk.

Lehet, hogy az ilyen hullámvölgyek elérésekor érdemes egy kis szünetet tartani a randizásban, kényeztessük magunkat családunk és barátaink társaságával, kedvenc időtöltésünkkel. Töltsük fel magunkat, és ha újra készen állunk, csapjunk újra a lovak közé. Egy a fontos: ne add fel!!!
 


Nem feltétlen a mi kudarcunk, ha nem keres


Összegzésképpen szomorkodásra nincs ok, senki sem mondta, hogy könnyű lesz az ismerkedés. Próbálkozni kell és a nagy számok törvénye alapján egyszer biztosan te is megtalálod, akit keresel.

Itt a Párkeresek.hu online társkereső oldalon is írtunk már első randi fontosságáról, olvassátok el mert hasznotokra lehet: Első randi


Pártkeresek | 2018 október 27. | 4 | 6 | 3382

Hozzászolni és megtekinteni az eddigi hozzászólásokat csak bejelentkezés után lehet.
Ha még nem vagy tagunk, pár kattintással
ingyenesen regisztálhatsz
és indulhat a párkeresés.