Randiblog Összes bejegyzés

Lépj túl a szakításon – az ingyenes társkereső segít benne!


Véget ért egy komoly kapcsolatod. Bármekkora is volt a csalódás, bármennyire is gyűlölöd a másik felet vagy hibáztatod magad, még ott él benned a vágyakozás, a szép emlékek nosztalgiája. Kiüresedettnek, sérültnek érzed magad – ráadásul a szinglilét is rémisztőnek tűnhet. Ezer éve nem randiztál? Félénk vagy? Ezen ne aggódj! Itt egy ingyenes társkereső, ami segít továbblépni a múlt eseményein és (legalább egy kicsit) megkönnyíti a valódi lelki társadhoz vezető utat.

A társkereső előnyei

Könnyű belépni
●    Pár cikk a témában, hogy milyen az ideális profil,
●    néhány klassz fotó, ami valóban bemutatja az egyéniségedet,
●    egy regisztráció,
●    nagy levegő,

és máris kezdheted az ismerkedést!

A rövid lista különösen akkor jó, ha te sem vagy még biztos a dolgodban. Egy szakítás után lelki vihar rendesen össze tudja zavarni az embert, ami megakadályozhatja az embert a továbblépésben. Kilépni a nagyvilágba és élőben ismerkedni az emberekkel elsőre borzasztó nehéznek tűnhet, a virtuális tér azonban egy fokkal biztonságosabb környezetet nyújt.


Próbáld elfelejteni, hogy ismét élvezni tudd az életet.Saját tempódban haladhatsz

Sok idő telt el, amióta utoljára randiztál?
Nem gond!

Haladhatsz lassú tempóban, szűrhetsz, gondolkodhatsz és tapasztalatot gyűjthetsz – úgy, ahogy számodra a legkényelmesebb.

A közvetettség védelme

Az ingyenes társkeresők egyik előnye, hogy remek lehetőséget adnak az óvatos újrakezdésre. Előzetes díj nélkül léphetsz be, hogy megismerkedj a lehetőségeiddel és közted, illetve a potenciális randipartnerek között van egy jótékony határ, a képernyő.

Egy súlyos csalódás után nehéz újrakezdeni az ismerkedést. Nehéz megszólalni, nehéz figyelni a részletekre, ráadásul ott lesz a kétség is. A kijelző adta közvetettség ad egyfajta védelmet, ami kényelmesebbé és könnyebbé teszi a visszatérést. Ha itt ér csalódás, visszautasítás, jóval könnyebben fel tudod azt dolgozni. (Inkább tapasztalatok gyűjts és ne vegyél mindent a szívedre!) Manapság már bármikor és bárhogyan hozzáférhetsz ezekhez a felületekhez, ráadásul a szemtől szemben felbukkanó félelem is jelentősen csökken.
A megszokott arcokon túl is láthatsz embereket

Ha kicsit zárkózott típus vagy, valószínűleg napról napra ugyanazokat az arcokat látod a munkahelyen, utazás közben, vagy akár az általad látogatott szórakozóhelyeken.
Ha nincs senki, aki szimpatikus volna, akkor nem is igazán lesz motivációd túllépni az utolsó csalódáson.
A társkeresőn viszont kiléphetsz a megszokott szociális körödből és színes, új egyéniségekkel ismerkedhetsz meg.

Azok a bizonyos biztonsági lépések

A szívfájdalom gyakran gyanakvóvá teszi az embert, ami egy bizonyos szintig nem feltétlenül rossz dolog.
Persze az nem jó, ha minden terhet beleviszel az ismerkedésbe, azonban tehetsz bizonyos óvintézkedéseket, mielőtt élőben is találkoznál valakivel. Lenyomozhatod egy kicsit Facebookon, Instagramon, esetleg kutakodhatsz egy kicsit máshol is. Így elkerülheted azt, hogy okozzon a személyes találkozás.


Kaptál egy új esélyt a boldogságra...így is felfoghatod.Természetesen vannak negatívumok is

A társkeresők egyik általános problémája, hogy sokkal több férfi regisztrál rájuk, mint nő.
A nők rengeteg üzenetet kapnak, nehéz választani, könnyen el is lehet fásulni a kliséktől, a férfiaknak pedig a sok visszautasítástól vagy mellőzéstől gyorsan elmegy a kedve. Túl nehéz lesz a verseny. Bármelyik oldalon is vagy, próbálj egy kicsit a másik fél fejével is gondolkodni és próbáld meg felhívni magadra a figyelmet úgy, hogy közben megmutatod, miért is vagy te egyéniség!
A jó öreg adatbiztonság, illetve kamuprofilok kérdése is felmerül. Ha megismerkedsz valakivel egy ilyen oldalon, nyomozz egy kicsit utána, hogy valódi személyről van e szó, illetve tisztességesek e a szándékai.

Végszó

Egy ingyenes társkeresőn tényleg kevés is elég ahhoz, hogy elkezdhess ismerkedni. Nem lesznek kötöttségeid, a virtuális könnyebbé teszi a helyzetet, ráadásul a saját tempódban ismerkedhetsz. És ami a legfontosabb, új emberekkel ismerkedhetsz meg, ami sokat segít az utolsó csalódáson való túllépésen. Az pedig a legkevésbé sem baj, ha félénk vagy, csak add magad!


Pártkeresek | 2020 július 14. | 0 | 5 | 2164

Hozzászolni és megtekinteni az eddigi hozzászólásokat csak bejelentkezés után lehet.
Ha még nem vagy tagunk, pár kattintással
ingyenesen regisztálhatsz
és indulhat a párkeresés.