Randiblog

Választott cimke : Társkereső tippek

Vészjósló jelek netes társkeresés közben

Moderátor | 2018 augusztus 19.

legyél óvatos társkereső te is.

Halogatja a találkozót
Ha már egy ideje ismerkedtek, beszélgettek a neten, meg is értitek egymást és úgymond megvan a „virtuális kémia” de a férfi mégsem hív randira, lehet, hogy valami hibádzik. Talán nem is ő van a fotón, párkapcsolatban él, vagy akár családja is lehet - légy óvatos, hogy elkerülhesd a csalódást! Amennyiben nyíltan rákérdezel, miért halogat, és még akkor sem akar találkozni, inkább lépj tovább.

Hogyan kísértenek előző kapcsolataink?

Moderátor | 2018 július 20.

Tanulj a hibákból

Ha úgy érezzük, elérkezett az idő, hogy egy új kapcsolatba kezdjünk, érdemes előtte átgondolni, hogy a korábban megélt tapasztalataink hogyan tudják inkább segíteni, mint kísértetként beárnyékolni életünk következő szakaszát. Kezdhetjük mindjárt egy egyszerűnek tűnő kérdéssel: Miért szakítottunk?
A válasz már nem is olyan egyszerű. Mit mondanánk?

Társkeresés és a boldogság reménye

Moderátor | 2018 július 09.

Tartós boldogságot keresünk

Mi a boldogság? Konstans boldogság, mint olyan nem létezik. Van az öröm, a lelkesedés, a nyugodtság, a kiegyensúlyozottság… ha mindezek összessége a boldogság, ám legyen. Az én értelmezésemben a boldogság a pillanatokból áll…

Vajon az ideális társ a megfelelő?

Moderátor | 2018 március 22.

Párkeresésben az idelális társ megfelelő lesz?

Egy társkereső férfi megosztotta velem az elméletét nemrég, miszerint létezik a speed of love. Ami mégpedig tudományosan alátámasztva a következő: az az ideális sétálási sebesség, ami a megfelelő hölggyel a komfortérzet netovábbja, és a világ végéig tudnál menni vele, és sosem akarsz megérkezni... Nagyon ideális gondolat, mondhatnám andalító. És persze természetesen, nyilvánvalóan, létezik is ilyen. Néha. Egyszer. Persze lehet, hogy azzal az egyetlen szerencsés alkalommal, amikor beleszeretnek abba a megfelelően 100%-ig ideális nőbe. Vagy nem.

Társkereső profilkép tanácsok

Moderátor | 2018 március 08.

Társkereső profilkép tanácsok

És valóban, a belbecs többet ér mint a külcsín, azonban tagadhatatlan tény, hogy igenis a külcsín alapján fog odamenni hozzád valaki a buliban, továbbá a fotód (ergó külsőd) fogja megragadni annyira a lehetséges életed párját, hogy billentyűzetet ragadjon és írjon neked.


De akkor felmerül ugye a kérdés, hogy milyen legyen az a bizonyos profilkép, ha már annyi minden múlik rajta: - Lehetőleg az elmúlt egy évben készüljön (na jó, maximum kettő, de csak ha nem változtattál jelentősen a külsődön azóta – új frizura, szemüveg stb)

Társkereső oldalunk használata

Moderátor | 2018 február 12.

Pártkeresek ingyenes társkereső használata

PártKeresek társkereső sikeres használatához szeretnénk pár hasznos tanácsot adni, hogy Te is könnyebben megtaláld a boldogságot nálunk. Számos lehetőség áll rendelkezésre, melyekkel könnyedén találhatsz párt.


Készítsd el társkereső profilodat, írj magadról, érdeklődési körödről vagy akár arról, hogy mivel töltöd szabadidőd, mennyire vagy nyitott a világra. Legalább pár mondat szükséges magadról, mit tartasz fontosnak vagy érdekesnek, hogy azzal ismerkedj meg, akit keresel, hogy felkeltsd a többi társkereső érdeklődését. A kérdések megválaszolásával jobban megismerheted a lehetséges lelki társad, és mások is többet tudhatnak meg rólad. Mindenki maga döntheti el, hogy milyen kérdésekre szeretne válaszolni.

Népszerű blog bejegyzések

Szavazás


Eredmények
Igen
40% Excellent (success)
Nem
20% Good (primary)
Talán
60% Can Be Improved (warning)