Randiblog

Választott cimke : Önismeret

A kapcsolatfüggő

PártKeresek | 2021 november 26.

Leláncolva

Egy csomó dolog történt mostanában körülöttem, ami miatt nagyon elgondolkodtam. Egy irányba mutattak az események az ismerősi körömben, a párkapcsolat témaköre felé. Én azt hiszem elmondhatom, hogy tudok egy s mást a párkapcsolatokról, s arról is, hogy hogyan éljünk egyedül és találjuk meg a jót, és aztán hogyan ismerjük fel és becsüljük is meg azt a jót.

Ahogy mondani szokták: Bátraké a szerencse!

PártKeresek | 2021 szeptember 18.

...nagy levegőt véve aprót lép előre.

Egy aktuálisan publikált kutatás ezt abszolút alátámasztotta: sokkal elégedettebbek azok, akik életük során nagy levegőt vettek és belevágtak valamilyen módon az elképzeléseik megvalósításába.

Társkeresés özvegyen

PártKeresek | 2021 augusztus 20.

Csodás dolgokat hozhat, ha nem félünk belevágni

A statisztikák szerint csaknem egymillió özvegy ember él ma Magyarországon, vagyis a házastárs elvesztésének tragédiáját a lakosság tizede tapasztalta már meg. A Központi Statisztikai Hivatal 2020-as adatai szerint a (15 éves kor feletti) magyar lakosság mintegy 10,5 százaléka özvegy. Az özvegység a nők 16,6 százalékát érinti, míg a férfiak körében ez a szám jóval alacsonyabb, csupán 3,7 százalék. A számok egyértelművé teszik: lényegesen több özvegy nő él ma Magyarországon, mint özvegy férfi, ráadásul az életkor előrehaladtával még tovább növekszik a megözvegyült nők aránya.

Szavazás


Eredmények
Igen
40% Excellent (success)
Nem
20% Good (primary)
Talán
60% Can Be Improved (warning)