Randiblog Összes bejegyzés

A legjobb ingyenes társkereső oldalKeresd a legjobb ingyenes társkereső oldalt


Milyen szempontok alapján választják ki az ismerkedni vágyók a legjobb ingyenes társkereső oldalt? 


- az oldal kinézete: ez, bár szubjektív nagyon egyszerű eldönteni, szép vagy sem, professzionális vagy sem, jól működik vagy sem, és nem utolsósorban olyan funkciók vannak-e az oldalon, ami az emberek igényeinek megfelel. 


Ha minden fenti pont megvan, joggal mondhatjuk,hogy ha megtaláltuk azt az oldalt amely szép, funkcionális és profi, ne engedjük el. Szerintünk a mi oldalunk ilyen. Sőt: ha regisztráció után, némi használat alatt hiányosságokat vélsz felfedezni, vagy ötleted támad a jobb és praktikusabb használhatóságért, írj nekünk és mi megpróbáljuk megvalósítani a kéréseket. 


- ki a célközönség, mennyire komoly a társkereső: ahogy azt már több blogbejegyzésünkben is taglaltuk, igyekszünk a komoly társkeresőknek megfelelni. Nem könnyű feladat megtalálni a legjobb ingyenes társkereső oldalt, ugyanis nagyon eltérők az ismerkedni vágyók igényei! De egyet ígérhetünk, hogy kíméletlenül szűrjük a komolytalan alakokat, akiket pl jelentenek trágárság vagy nem odaillő fotók küldözgetése miatt, azok azonnal repülnek. Zéró toleranciát mutatunk azok felé is, akik pénzt vagy egyéb módon hasznot remélnek a társkeresőktől.


Tagjaink száma folyamatosan emelkedik, így a korcsoportok és lokációk is folyamatosan bővülnek. Néha kapunk olyan kritikát, hogy azért regisztrál le egy-egy tagunk, mert Piripócs-Alsóról nincs 42 és 45 év közötti ellenkező nemű tagunk. Ezeket a távozásokat őszinte sajnálattal vesszük, és próbálunk minél több tagra szert tenni, hogy mindenki megtalálhassa a párját. Azonban, még a legjobb ingyenes társkereső oldalon is, ha mindenki leregisztrálna, aki nem talál azonnal megfelelőnek tűnő társat, rövidesen senki sem maradna. Javasoljuk, hogy ilyenkor maradjatok, várjatok picit, hátha pont titeket talál meg valaki, aki bár Piripócs-Felsőn lakik, mégis ő lesz az igazi :) Ne adjátok fel ilyen hamar!
- az ingyenes tényleg ingyenest jelent-e. Nálunk regisztráció után sem jön meglepetés. Semmilyen funkciót nem korlátozunk, az ingyenes tényleg ingyenest jelent. Erről is volt már korábbi blogbejegyzés, hogy nem a tagokból , hanem a reklámokból reméljük a bevételt. Tehát a tagoknak egy forintjába sem kerül az oldal használata, és ez egy jó darabig még biztosan így is marad.


- igyekszünk innovatívak és újítóak lenni, valamint folyamatos írásainkkal tippeket adni a még sikeresebb tárkereséshez. Kis csapatunk szerelemgyereke ez a társkereső, így biztosak lehettek benne, hogy nem egy multi egyik projektje vagyunk, hanem tényleg emberi erőfeszítések állnak az oldal mögött. Szerintünk többek között ez (is) tesz minket a legjobb társkereső oldallá. Továbbá pont emiatt, ha kapcsolatba lépsz velünk az ügyfélszolgálaton keresztül, biztos lehetsz benne, hogy tőlünk választ kapsz. Bloggerünk is igyekszik a legjobb ötletekkel segíteni a bizonytalankodókat. Társkereső oldal ami lehet a legjobb a kategóriájában?


Ha ezek alapján még mindig nem hiszed, hogy mi vagyunk a legjobbak, próbáld ki te is! Szerintünk a partkeresek.hu a legjobb ingyenes társkereső oldal, bár mi elfogultak vagyunk de reméljük, hogy ti is így gondoljátok majd. Szerencsére személyesen is van szerencsénk ismerni néhány párt már azok közül, akik nálunk találták meg a szerelmet. Reméljük, hogy sikerül őket hamarosan interjúra bírni, ahol elmondják, nekik hogyan sikerült, mik voltak a buktatók és a nehézségek, és miért gondolják, hogy a pártkeresek.hu a legjobb társkereső oldal. 


Még egyszer: mi korlátlan, ingyenes társkeresést biztosítunk látogatóinknak. Gyere, és találd meg a társad nálunk! Biztosíthatunk, hogy mi minden segítséget megadunk! Szeretettel várunk!


Pártkeresek | 2019 június 10. | 0 | 7 | 4677

Hozzászolni és megtekinteni az eddigi hozzászólásokat csak bejelentkezés után lehet.
Ha még nem vagy tagunk, pár kattintással
ingyenesen regisztálhatsz
és indulhat a párkeresés.