Randiblog

Ahogy mondani szokták: Bátraké a szerencse!

PártKeresek | 2021 szeptember 18.

...nagy levegőt véve aprót lép előre.

Egy aktuálisan publikált kutatás ezt abszolút alátámasztotta: sokkal elégedettebbek azok, akik életük során nagy levegőt vettek és belevágtak valamilyen módon az elképzeléseik megvalósításába.

Társkeresés özvegyen

PártKeresek | 2021 augusztus 20.

Csodás dolgokat hozhat, ha nem félünk belevágni

A statisztikák szerint csaknem egymillió özvegy ember él ma Magyarországon, vagyis a házastárs elvesztésének tragédiáját a lakosság tizede tapasztalta már meg. A Központi Statisztikai Hivatal 2020-as adatai szerint a (15 éves kor feletti) magyar lakosság mintegy 10,5 százaléka özvegy. Az özvegység a nők 16,6 százalékát érinti, míg a férfiak körében ez a szám jóval alacsonyabb, csupán 3,7 százalék. A számok egyértelművé teszik: lényegesen több özvegy nő él ma Magyarországon, mint özvegy férfi, ráadásul az életkor előrehaladtával még tovább növekszik a megözvegyült nők aránya.

Hogyan randizzunk Covid után?

PártKeresek | 2021 augusztus 02.

Nem könnyű társat találni a Covid-19 árnyékában, de csak annak sikerülhet, aki megpróbálja!

Ez az utóbbi 2 évben tapasztalható világjárvány hatalmas felfordulást okozott mindannyiunk életében, sokan még mindig érzik a hatásait.
Az egyedülállóknak talán még nehezebb, hiszen a lezárások és biztonsági korlátozások alapjaiban változtatták meg a randizás és a romantikus kapcsolatok kialakításának módjait.


Címkék: covid-19 Randi

Miért vagyunk a társkereső oldalon?

PártKeresek | 2021 február 19.

Mindig van remény a társkereső oldalakon, társ, barát, beszélgető partner megtalálására...

Társkeresőnk tollából:


Gondolkoztam leírjam e a véleményem..Azért gondolkoztam, mert nem biztos, hogy megérti bárki ,hogy mire gondolok. Vitát pedig nincs energiám generálni.
Az ember társas lény.

Címkék: Remény

Társkeresés a koronavírus ideje alatt

PártKeresek | 2021 január 20.

Érdemes társat keresni a covid19 alatt is, még ha a lehetőségek kissé beszűkültek.

A bezártság sajnos a társkeresést is jelentősen befolyásolja. Nincs lehetőség személyes randevúkra, pláne, hogy még tél is van, no meg a kijárási tilalom ugye… Mínuszokban meg kinek van kedve este 7- szigorúan fél 8ig andalogni a térdig érő szélben… Szóval kicsit zsákutca ez most.

Lépj túl a szakításon – az ingyenes társkereső segít benne!

PártKeresek | 2020 július 14.

Szakítás után is van élet, akár egy társkereső oldalon is rád találhat a szerelem.


Véget ért egy komoly kapcsolatod. Bármekkora is volt a csalódás, bármennyire is gyűlölöd a másik felet vagy hibáztatod magad, még ott él benned a vágyakozás, a szép emlékek nosztalgiája. Kiüresedettnek, sérültnek érzed magad – ráadásul a szinglilét is rémisztőnek tűnhet. Ezer éve nem randiztál? Félénk vagy? Ezen ne aggódj! Itt egy ingyenes társkereső, ami segít továbblépni a múlt eseményein és (legalább egy kicsit) megkönnyíti a valódi lelki társadhoz vezető utat.

Ismerkedésből párkapcsolat

PártKeresek | 2020 május 04.

Az ismerkedésesk 45%-a párkapcsolatban végződhet

Meddig tart az ismerkedés? Mikortól beszélhetsz párkapcsolatról?

Az ismerkedés időszakában még semmi sem dőlt el. Oké, megvan a vonzalom, a kémia, a szimpátia, de itt még nincs meg az az összhang, ami hosszú éveken és egy életen át együtt tart két embert. A komoly kapcsolat viszont már más tészta: itt már elkötelezted magad a másik fél mellett és felelősséget vállalsz érte. Persze nem ilyen egyszerű a helyzet a valós valóságban.

Találkozás a lelki társsal – lehetséges egy társkeresővel?

PártKeresek | 2020 február 13.

A lelki társadhoz szinte azonnal kapcsolódsz.

Van ez a klasszikus példa, amely szembeállítja az idősebb párok találkozásának kalandos történetét, a kapcsolatuk (kezdeti) nehézségeit és egy modern pár online találkozását, mondjuk egy társkeresőn keresztül. Aztán sekélyessé nyilvánítja az utóbbit, és az előítéletek adta kényelemmel le is zárja a világnézeti vitát. Viszont ez éppen emiatt egy rossz példa.


 

Párkeresés és a közösségi média

PártKeresek | 2019 október 11.

Társkereső alkalmazások megosztása veszélyes lehet

Dolgok, amiket sose rakj ki a párkapcsolataidról a virtuális kirakatba.


1: Szív küldi szívnek


Lehet, hogy teljesen odavagytok egymásért a pasiddal/csajoddal, és egész nap figyelmességekkel halmozzátok el egymást, de ezt inkább privát üzenet formájában tegyétek: egyrészt, mert hamar mindenki agyára mentek ha romantikus dalokkal, Coelho idézetekkel és szíveket köpködő kiskutyákkal posztoljátok tele egymás üzenőfalát, másrészt, ha valami folytán mégis véget ér a szerelem, szörnyen kínossá válnak ezek a posztok.

Megtaláltam a párom

PártKeresek | 2019 szeptember 10.

Egyre több a sikeres társkeresés a pártleresek társkereső oldalon.

"Megtaláltam a párom." Összejött. Megismertétek egymást, kialakult a kémia, megvoltak a kötelező randikörök, elindultatok a közös úton. A "mézes hetek" után azonban sokan elkövetik a hibát, hogy mentálisan, vagy éppen szó szerint hátradőlnek, a jól induló kapcsolat pedig hamar véget ér. Következő írásunkban a komoly kapcsolat kapcsán kapsz tippeket, hogy hogyan is érdemes felépíteni az alapjait.

Romantikus idézetek társkeresőknek

PártKeresek | 2019 július 02.

Társkereső képes idézetek minden mennyiségben

Összegyűjtöttük Facebook oldalunkon megosztott legszebb szerelemes képes idézeteket, reméljük sikerül titeket még romantikusabb hangulatba hozni, és elősegíteni az ismerkedést.

A legjobb ingyenes társkereső oldal

PártKeresek | 2019 június 10.

Bemutatjuk a legjobb ingyenes társkereső oldalt.

Az összes társkereső oldal a legjobb ingyenes társkereső oldalnak hirdeti magát, aztán amikor szeretnénk levelezni vagy megtekinteni a képeket, akkor jön a csalódás fizetni kell az ismerkedésért...

Legjobb randi programok

PártKeresek | 2019 június 06.

Társkereső randi programok Budapesten

Teázó, Kávézó - Klasszikus első randis társkereső helyszín, nyugodt körülmények között lehet elkezdeni az ismerkedést, és ha kell akkor könnyű kereket oldani.

Városligeti korcsolya - Ha egyikőtök sem tud korizni az igazán nagy móka lehet :) Ha a kori nem is menne annyira, a melegedőben indulhat az ismerkedés.

Társkereső hibák, amiket ne kövess el!

PártKeresek | 2019 május 05.

Ne kövessük el a leggyakoribb hibákat, bízzunk magunkban.
Ha valaki próbálkozott már online társkereséssel, és neadjisten kudarc érte, könnyű azt mondani, hogy ez nem a te műfajod, és hagyni az egészet a csudába. Valóban, nagyon könnyű elcsúszni egy apró banánhéjon, főleg annak, akinek az online világ még ismeretlen.

Szerelmes idézetek társkeresőknek

PártKeresek | 2019 április 05.

Legszebb szerelmes üzenetek párkeresőknek

Társkeresés során jól jöhet egy-két idézet a kezdeti ismerkedésnél, ezért a a PártKeresek táskereső csapat összegyűjtötte a legszebb szerelemes idézeteket. Nyugodtan küldjétek, osszátok meg, nagyot hibázni nem lehet az idézetekkel. Ha kicsit szomorkás lenne a hangulatod akkor is megmentheti a napod ez a pár romantikus idézet.

Miért jobb az ingyenes társkereső?

PártKeresek | 2019 március 03.

Minek fizetni ha ingyen is lehet?

Első körben igazán nem is nagyon kell magyarázni: nyilvánvalóan mert ingyen van. Sok fizetős társkereső kampányol amellett, hogy az ingyenes társkereső oldalak gagyik és ott mindenki hazudik és senki sem gondolja komolyan, továbbá hogy csak az „aljanép” van jelen az ingyenes társkeresőkön. Nos, ezeket szépen sorjában meg is tudjuk cáfolni.

Sikeres online társkeresés alapjai

PártKeresek | 2019 február 08.

 Szeressük magunkat olyannak amilyenek vagyunk.

Rengeteg társkereső próbálkozik eredménytelenül a pártalálással online felületeken.
A nők azt mondják nincsenek normális pasik, a férfiak szerint a nők többsége többet képzel magáról, mint ami.

Na de mi lehet a sikertelenség hátterében? 

Társkereső a komoly kapcsolatokért

PártKeresek | 2019 január 14.

Kötelező profilkép a komoly kapcsolatokért

Komoly társkeresés. Mit is jelent? Elsősorban a komoly szándékot takarja, másrészről azt, hogy komoly kapcsolatot szeretne az illető kialakítani valakivel, és ezt komolyan gondolja, és tesz érte. Mi kell ehhez? Hát többek között gerinc, no meg arc. A szó szoros értelmében. Ha egy netes társkeresőre regisztrálsz komoly kapcsolatot remélve, akkor az a minimum, hogy arccal vállalod saját magad.

Társkereső átverések

PártKeresek | 2018 december 01.

Társkereső átverések

Sajnos mostanában elszaporodtak a nem valós társkereső regisztrációk, nagyon sok külföldi (általában afrikai) regisztrál és küldi százával a pénzlehúzós üzeneteket, vagy konkurencia hirdeti a saját oldalát stb.


Társkeresés során hajlamosak lehetünk (örülve valaki közeledésének) elveszíteni a józan ítélőképességünket, átsiklani az árulkodó jelek felett.  Megmutatjuk mire érdemes figyelni párkeresés közben.

Címkék: Átverés Hazugság

Miért nem keres a randi után?

PártKeresek | 2018 október 27.

Randi után őrítő lehet a várakozás

Egy jól sikerült randi után sem ér véget a társkereséssel járó izgalom, továbbra is ott motoszkál bennük a „Vajon felhív?” vagy „Ha igen akkor mikor teszi?” - kérdések zöme.

Aztán görgetjük tovább az eseményeket. Ha nem hívna 2 napig akkor én keresem, de akkor lehet elriasztom nyomulásommal... érdemes megtenni ? Vagy várjak még ? Meddig? Ismerkedjek más emberekkel addig?


Vészjósló jelek netes társkeresés közben

PártKeresek | 2018 augusztus 19.

legyél óvatos társkereső te is.

Halogatja a találkozót
Ha már egy ideje ismerkedtek, beszélgettek a neten, meg is értitek egymást és úgymond megvan a „virtuális kémia” de a férfi mégsem hív randira, lehet, hogy valami hibádzik. Talán nem is ő van a fotón, párkapcsolatban él, vagy akár családja is lehet - légy óvatos, hogy elkerülhesd a csalódást! Amennyiben nyíltan rákérdezel, miért halogat, és még akkor sem akar találkozni, inkább lépj tovább.

Hogyan kísértenek előző kapcsolataink?

PártKeresek | 2018 július 20.

Tanulj a hibákból

Ha úgy érezzük, elérkezett az idő, hogy egy új kapcsolatba kezdjünk, érdemes előtte átgondolni, hogy a korábban megélt tapasztalataink hogyan tudják inkább segíteni, mint kísértetként beárnyékolni életünk következő szakaszát. Kezdhetjük mindjárt egy egyszerűnek tűnő kérdéssel: Miért szakítottunk?
A válasz már nem is olyan egyszerű. Mit mondanánk?

Társkeresés és a boldogság reménye

PártKeresek | 2018 július 09.

Tartós boldogságot keresünk

Mi a boldogság? Konstans boldogság, mint olyan nem létezik. Van az öröm, a lelkesedés, a nyugodtság, a kiegyensúlyozottság… ha mindezek összessége a boldogság, ám legyen. Az én értelmezésemben a boldogság a pillanatokból áll…

Párkeresés és a töketlen férfiak?!

PártKeresek | 2018 június 04.

Párkereső tétova férfiak

Egy hölgy társkereső véleménye a férfiakról:
Nos, mit szépítsem: a XXI. században egy új és meglehetősen silány férfitípus indult növekedésnek: az inkompetens férfi. Bár finoman megjegyzem, a nők sem sokkal jobbak ám, node most a férfiakról van szó. Tehát a férfiakkal kapcsolatban ki kell mondani, hogy ijesztő, amilyen tempóban csökken a valóban férfias, a szó régimódi értelmében férfi példányok száma.

Hazugságok hálójában

PártKeresek | 2018 május 01.

Társkereső hazugságok

Egy olyan oldal adminjaként, ahol emberek találnak egymásra, nem lehet elmenni szó nélkül egy megdöbbentő jelenség mellett. Ez pedig a hazugság. Persze ezt előzetes személyes tapasztalat is bőven alátámasztja, de mostanra gyűrűzött akkorára a belső felháborodás, hogy „megér egy misét”. Mert az emberek hazudnak. Kis dolgokban, nagy dolgokban, múltról, jelenről, jövőről.

Érzelmi intelligencia fontossága

PártKeresek | 2018 március 30.

Társkereső érzelmi inteligencia

Az emberek érzéketlenek. Tényleg azok, mert a világ is az. Nincs bennünk sem tapintat, sem a másik félre való gondolás képessége, csak a saját célok (minél hamarabbi) elérésének vágya, legyen az egy pozíció, egy tárgy vagy akár egy nő. Ennek sokszor valódi okai is vannak (akár gyermekkorban, családban keresendőek, ez a mai őrült világban és szétzilált családoknál nem szokatlan, de ettől nem használható fel kifogásnak a felnőtt élet sikertelenségeire), de ez persze nem ment fel senkit.

Vajon az ideális társ a megfelelő?

PártKeresek | 2018 március 22.

Párkeresésben az idelális társ megfelelő lesz?

Egy társkereső férfi megosztotta velem az elméletét nemrég, miszerint létezik a speed of love. Ami mégpedig tudományosan alátámasztva a következő: az az ideális sétálási sebesség, ami a megfelelő hölggyel a komfortérzet netovábbja, és a világ végéig tudnál menni vele, és sosem akarsz megérkezni... Nagyon ideális gondolat, mondhatnám andalító. És persze természetesen, nyilvánvalóan, létezik is ilyen. Néha. Egyszer. Persze lehet, hogy azzal az egyetlen szerencsés alkalommal, amikor beleszeretnek abba a megfelelően 100%-ig ideális nőbe. Vagy nem.

Társkereső profilkép tanácsok

PártKeresek | 2018 március 08.

Társkereső profilkép tanácsok

És valóban, a belbecs többet ér mint a külcsín, azonban tagadhatatlan tény, hogy igenis a külcsín alapján fog odamenni hozzád valaki a buliban, továbbá a fotód (ergó külsőd) fogja megragadni annyira a lehetséges életed párját, hogy billentyűzetet ragadjon és írjon neked.


De akkor felmerül ugye a kérdés, hogy milyen legyen az a bizonyos profilkép, ha már annyi minden múlik rajta: - Lehetőleg az elmúlt egy évben készüljön (na jó, maximum kettő, de csak ha nem változtattál jelentősen a külsődön azóta – új frizura, szemüveg stb)

Tippek az első randira, randi etikett

PártKeresek | 2018 február 20.

Társkereső tippek az első randira

Figyelj a másikra, ő legyen a középpontban! Nőként ne más pasikat figyelj, férfiként ne más hölgyek szépségeit fedezd fel, továbbá nem árt, ha tudod követni, mit mondott a másik és hozzá tudsz szólni vagy kérdezni.


Légy önmagad! Ne akarj másnak látszani, mint amilyen vagy. Sokan ott rontják el, hogy az első találkozóra a „legjobb” formájukat hozzák, miközben a hétköznapokon egészen máshogy öltöznek, viselkednek, és mások a szokásaik, beszédstílusuk is. Ez nem vezet sehová, mert talán összejön még pár randi, ám végül úgyis kiderül az igazság, és kifejezetten rosszul veszi ki magát az ilyen ügyeskedés.

Társkereső oldalunk használata

PártKeresek | 2018 február 12.

Pártkeresek ingyenes társkereső használata

PártKeresek társkereső sikeres használatához szeretnénk pár hasznos tanácsot adni, hogy Te is könnyebben megtaláld a boldogságot nálunk. Számos lehetőség áll rendelkezésre, melyekkel könnyedén találhatsz párt.


Készítsd el társkereső profilodat, írj magadról, érdeklődési körödről vagy akár arról, hogy mivel töltöd szabadidőd, mennyire vagy nyitott a világra. Legalább pár mondat szükséges magadról, mit tartasz fontosnak vagy érdekesnek, hogy azzal ismerkedj meg, akit keresel, hogy felkeltsd a többi társkereső érdeklődését. A kérdések megválaszolásával jobban megismerheted a lehetséges lelki társad, és mások is többet tudhatnak meg rólad. Mindenki maga döntheti el, hogy milyen kérdésekre szeretne válaszolni.

Szavazás


Eredmények
Igen
40% Excellent (success)
Nem
20% Good (primary)
Talán
60% Can Be Improved (warning)