Randiblog

Társkereső átverések

Moderátor | 2018 december 01.

Társkereső átverések

Sajnos mostanában elszaporodtak a nem valós társkereső regisztrációk, nagyon sok külföldi (általában afrikai) regisztrál és küldi százával a pénzlehúzós üzeneteket, vagy konkurencia hirdeti a saját oldalát stb.


Társkeresés során hajlamosak lehetünk (örülve valaki közeledésének) elveszíteni a józan ítélőképességünket, átsiklani az árulkodó jelek felett.  Megmutatjuk mire érdemes figyelni párkeresés közben.

Címkék: Átverés Hazugság

Miért nem keres a randi után?

Moderátor | 2018 október 27.

Randi után őrítő lehet a várakozás

Egy jól sikerült randi után sem ér véget a társkereséssel járó izgalom, továbbra is ott motoszkál bennük a „Vajon felhív?” vagy „Ha igen akkor mikor teszi?” - kérdések zöme.

Aztán görgetjük tovább az eseményeket. Ha nem hívna 2 napig akkor én keresem, de akkor lehet elriasztom nyomulásommal... érdemes megtenni ? Vagy várjak még ? Meddig? Ismerkedjek más emberekkel addig?


Elindult felnőtt társkereső társoldaluk!

Moderátor | 2018 szeptember 08.

Ingyenes szextárskereső - SzexetKeresek

Igény mutatkozott rá, hogy elkészítsünk egy felnőtt társkereső oldalt is. Reményeink szerint aki nem komoly kapcsolatot keres az már az új oldalra fog regisztrálni, és nem trokkodja szét a pártkeresek oldalt mindenféle nem oda illő szövegekkel és képekkel.

Vészjósló jelek netes társkeresés közben

Moderátor | 2018 augusztus 19.

legyél óvatos társkereső te is.

Halogatja a találkozót
Ha már egy ideje ismerkedtek, beszélgettek a neten, meg is értitek egymást és úgymond megvan a „virtuális kémia” de a férfi mégsem hív randira, lehet, hogy valami hibádzik. Talán nem is ő van a fotón, párkapcsolatban él, vagy akár családja is lehet - légy óvatos, hogy elkerülhesd a csalódást! Amennyiben nyíltan rákérdezel, miért halogat, és még akkor sem akar találkozni, inkább lépj tovább.

Hogyan kísértenek előző kapcsolataink?

Moderátor | 2018 július 20.

Tanulj a hibákból

Ha úgy érezzük, elérkezett az idő, hogy egy új kapcsolatba kezdjünk, érdemes előtte átgondolni, hogy a korábban megélt tapasztalataink hogyan tudják inkább segíteni, mint kísértetként beárnyékolni életünk következő szakaszát. Kezdhetjük mindjárt egy egyszerűnek tűnő kérdéssel: Miért szakítottunk?
A válasz már nem is olyan egyszerű. Mit mondanánk?

Társkeresés és a boldogság reménye

Moderátor | 2018 július 09.

Tartós boldogságot keresünk

Mi a boldogság? Konstans boldogság, mint olyan nem létezik. Van az öröm, a lelkesedés, a nyugodtság, a kiegyensúlyozottság… ha mindezek összessége a boldogság, ám legyen. Az én értelmezésemben a boldogság a pillanatokból áll…

Párkeresés és a töketlen férfiak?!

Moderátor | 2018 június 04.

Párkereső tétova férfiak

Egy hölgy társkereső véleménye a férfiakról:
Nos, mit szépítsem: a XXI. században egy új és meglehetősen silány férfitípus indult növekedésnek: az inkompetens férfi. Bár finoman megjegyzem, a nők sem sokkal jobbak ám, node most a férfiakról van szó. Tehát a férfiakkal kapcsolatban ki kell mondani, hogy ijesztő, amilyen tempóban csökken a valóban férfias, a szó régimódi értelmében férfi példányok száma.

Hazugságok hálójában

Moderátor | 2018 május 01.

Társkereső hazugságok

Egy olyan oldal adminjaként, ahol emberek találnak egymásra, nem lehet elmenni szó nélkül egy megdöbbentő jelenség mellett. Ez pedig a hazugság. Persze ezt előzetes személyes tapasztalat is bőven alátámasztja, de mostanra gyűrűzött akkorára a belső felháborodás, hogy „megér egy misét”. Mert az emberek hazudnak. Kis dolgokban, nagy dolgokban, múltról, jelenről, jövőről.

Érzelmi intelligencia fontossága

Moderátor | 2018 március 30.

Társkereső érzelmi inteligencia

Az emberek érzéketlenek. Tényleg azok, mert a világ is az. Nincs bennünk sem tapintat, sem a másik félre való gondolás képessége, csak a saját célok (minél hamarabbi) elérésének vágya, legyen az egy pozíció, egy tárgy vagy akár egy nő. Ennek sokszor valódi okai is vannak (akár gyermekkorban, családban keresendőek, ez a mai őrült világban és szétzilált családoknál nem szokatlan, de ettől nem használható fel kifogásnak a felnőtt élet sikertelenségeire), de ez persze nem ment fel senkit.

Vajon az ideális társ a megfelelő?

Moderátor | 2018 március 22.

Párkeresésben az idelális társ megfelelő lesz?

Egy társkereső férfi megosztotta velem az elméletét nemrég, miszerint létezik a speed of love. Ami mégpedig tudományosan alátámasztva a következő: az az ideális sétálási sebesség, ami a megfelelő hölggyel a komfortérzet netovábbja, és a világ végéig tudnál menni vele, és sosem akarsz megérkezni... Nagyon ideális gondolat, mondhatnám andalító. És persze természetesen, nyilvánvalóan, létezik is ilyen. Néha. Egyszer. Persze lehet, hogy azzal az egyetlen szerencsés alkalommal, amikor beleszeretnek abba a megfelelően 100%-ig ideális nőbe. Vagy nem.

Társkereső profilkép tanácsok

Moderátor | 2018 március 08.

Társkereső profilkép tanácsok

És valóban, a belbecs többet ér mint a külcsín, azonban tagadhatatlan tény, hogy igenis a külcsín alapján fog odamenni hozzád valaki a buliban, továbbá a fotód (ergó külsőd) fogja megragadni annyira a lehetséges életed párját, hogy billentyűzetet ragadjon és írjon neked.


De akkor felmerül ugye a kérdés, hogy milyen legyen az a bizonyos profilkép, ha már annyi minden múlik rajta: - Lehetőleg az elmúlt egy évben készüljön (na jó, maximum kettő, de csak ha nem változtattál jelentősen a külsődön azóta – új frizura, szemüveg stb)

Tippek az első randira, randi etikett

Moderátor | 2018 február 20.

Társkereső tippek az első randira

Figyelj a másikra, ő legyen a középpontban! Nőként ne más pasikat figyelj, férfiként ne más hölgyek szépségeit fedezd fel, továbbá nem árt, ha tudod követni, mit mondott a másik és hozzá tudsz szólni vagy kérdezni.


Légy önmagad! Ne akarj másnak látszani, mint amilyen vagy. Sokan ott rontják el, hogy az első találkozóra a „legjobb” formájukat hozzák, miközben a hétköznapokon egészen máshogy öltöznek, viselkednek, és mások a szokásaik, beszédstílusuk is. Ez nem vezet sehová, mert talán összejön még pár randi, ám végül úgyis kiderül az igazság, és kifejezetten rosszul veszi ki magát az ilyen ügyeskedés.

Társkereső oldalunk használata

Moderátor | 2018 február 12.

Pártkeresek ingyenes társkereső használata

PártKeresek társkereső sikeres használatához szeretnénk pár hasznos tanácsot adni, hogy Te is könnyebben megtaláld a boldogságot nálunk. Számos lehetőség áll rendelkezésre, melyekkel könnyedén találhatsz párt.


Készítsd el társkereső profilodat, írj magadról, érdeklődési körödről vagy akár arról, hogy mivel töltöd szabadidőd, mennyire vagy nyitott a világra. Legalább pár mondat szükséges magadról, mit tartasz fontosnak vagy érdekesnek, hogy azzal ismerkedj meg, akit keresel, hogy felkeltsd a többi társkereső érdeklődését. A kérdések megválaszolásával jobban megismerheted a lehetséges lelki társad, és mások is többet tudhatnak meg rólad. Mindenki maga döntheti el, hogy milyen kérdésekre szeretne válaszolni.

Népszerű blog bejegyzések

Szavazás

Csókoloztál már az első randin?
  • igen
  • nem
  • talán

Eredmények
Igen
40% Excellent (success)
Nem
20% Good (primary)
Talán
60% Can Be Improved (warning)