Ezért válassz minket

Ezért válassz minket
A társkereső oldal használata ténylegesen és teljesen ingyenes, nem csak a regisztráció! Az összes szolgáltatás ingyenesen korlátlanul igénybe vehető (keresések, kommunikáció, fotók megtekintése, értesítések, tiltások stb.) cserébe csak azt kérjük, hogy töltsd ki a profilod minimum 70%-át.
Gyors regisztráció, és indulhat a párkeresés
Közösségi társkeresés, lájkolj, flörtölj, csetelj, randizz!
Ellenőrzött adatlapok és fényképek
Nálunk játszva találhatod meg a nagy Őt
Az adatlapokon bőséges információt találsz mindenkiről
Közösségi oldalakról is beléphetsz
Biztonságos adatkezelés, titkosított SSL kapcsolat
És mindez teljesen ingyenes

Társkeresés minden eszközön

A partkeresek.hu társkereső oldalt úgy alakítottuk ki, hogy okostelefonról és tabletról ugyanúgy eléred a társkeresőt, mint asztali gépeden vagy a laptopodon.
Sem időhöz, sem helyhez nem vagy kötve.
Bármikor bárhonnan beléphetsz, csak internet kell hozzá.
Nincs szükség applikáció telepítésére.
Azonnali böngésző értesítések. >>
Társkereső oldal határok nélkül.
Társkeresés minden eszközön

Minőségi társkeresés

Minőségi társkeresés
Könnyen kezelhető, ugyanakkor újításokkal teletűzdelt közösségi társkeresőt alkottunk, amely felhasználóbarát, és a közösségi oldalak tematikáját alapul véve egy könnyed, szórakoztató élményt nyújt.
Mivel honlapunk teljesen ingyenes, ám ezért azt kérjük cserébe, hogy a felhasználók a profiljuk nagy százalékát kitöltsék, ezért biztos, hogy a tagjaink adatlapjai minimum 70%-ban kitöltöttek.
Háttértámogató csapatunk minden megkeresésre 24 órán belül reagál. Bármi technikai nehézségbe ütközöl, keress minket bizalommal!
Folyamatosan fejlesztjük a társkereső oldalt, igényeiteknek megfelelően. Ha van fejlesztési javaslat amivel könnyebbé válhat az ismerkedés, küldjétek el... megcsináljuk!
Regisztrálj nálunk, készítsd el profilodat teljesen ingyenesen. Nincs rejtett költség. Csatlakozz, és adj esélyt a szerelemnek.

Szolgáltatásaink

Nagy sikerarány

A részletes és pontos adatlapoknak köszönhetően nagyobb sikerarány, mint az átlagos párkereső oldalakon.

Részletes keresés

Mivel az adatlapok kitöltöttsége minimum 70%-os, pontosabb keresést teszünk lehetővé a potenciális partnerek között.

Egyedi galéria

Galériádban lehetőség van beállítani az indexképet és a képek sorrendjét. Privát képek feltöltése is támogatott.

Randi naptár

A kezdőlapodon figyelmeztet a randik időpontjára és helyszínére. Akár a randitárs naptárába is importálható. Nincs több elfelejtett randevú!

Kiváló támogatás

Számunkra az adatok biztonsága és a társkeresők elégedettsége a legfontosabb. Nagy hangsúlyt fektetünk az adatvédelemre.

Helymeghatározás

Társkeresés távolság alapján. Minek utaznál egy életen át, mikor lehet, hogy a szomszédban vár a szerelem?

Manapság a kapcsolatok %-a az interneten kezdődik

online társkereső a jövő
Rohanó világunkban egyre kevesebb időnk és lehetőségünk van személyesen ismerkedni, így a pártalálás is lényegesen körülményesebbé vált. Lassan mindent az interneten keresztül intézünk, ott olvassuk a híreket, ott követjük a barátaink életében zajló változásokat. Miért is lenne ez másként a társkereséssel? Előnyei a személyes ismerkedéssel szemben:
Egyszerre sokkal több lehetséges partnert is kiválaszthatsz, majd néhány levélváltás után eldöntheted, hogy kivel szeretnél személyesen is találkozni.
Sem időhöz, sem helyhez nem vagy kötve. Bármikor bárhonnan beléphetsz, amikor van rá időd, csak internet kell hozzá.
A részletes adatlapoknak köszönhetően akár a számodra legfontosabb dolgokra is tudsz szűrni (meglévő gyermek, háziállat, kizáró okok, stb). Így – ha úgy akarod – a keresés lehet akár gyors, és lényegtörő.
Természetesen a hagyományos udvarlást sem zárja ki az internet világa. Mindenki a személyiségének megfelelő módszert választhatja.
Ha megtetszik valaki, nem kell keresni az alkalmat, hogy leszólíthasd mint élőben, azonnal írhatsz neki.

Eredményeink

Diplomások

Nők

Férfiak

Siker

Blogunkat olvastad már?

Hogyan kísértenek előző kapcsolataink?

Ha egy új kapcsolatba kezdjünk, érdemes előtte átgondolni, hogy a korábban megélt tapasztalataink hogyan tudják segíteni életünk következő szakaszát.

Hazugságok hálójában

Általában már az első randin kiderül ha kisebb-nagyobb hazugságokkal indítottuk az ismerkedést, ezért párkeresésben végképp őszintének kell lennünk.

Vajon az ideális társ a megfelelő?

Társkereső dilemma: Ideálokat követünk vagy lehetőségek közül választunk?? Ebben a kérdésben próbál segíteni ez a blogbejegyzés.

Társkeresés minden korosztálynak

Szerencsére a szerelem nem korfüggő, bármilyen korban ránk találhat. Nem csak a húszéveseké a világ, mondja a nóta.

Fiatalabb korban, amikor még aktívabban éljük az életet, könnyebben botlunk bele a boldogságba akár egy buliban vagy a buszon. Viszont aki kicsit visszahúzódóbb, és nem a legnagyobb partiarc vagy szövegláda, annak akár a húszas éveiben is jól jöhet az online társkereső. Így írásban, jobban átgondolt mondatokat fogalmazva magabiztosabban kezdhet neki az ismerkedésnek a kiszemelttel, ami azután felületes írásbeli ismeretség után könnyebben válthat át személyes folytatásba.

Aztán eljön a 30-35 éves kor, amikor már kissé szétszélednek a baráti társaságok, szerencsésebb barátok már családot alapítanak, vannak akik már túl vannak a váláson is. Jó esetben már fix a munkahelyünk és fixek a szokásaink ebben a korban, fix útvonalon közlekedünk reggelente, tehát a meglepetés esélye relatíve kicsi. Persze, így is szembejöhet a nagy Ő, de lássuk be nem ez a jellemző. Azonfelül a fix munkahelyen fix kollégák között, fix hobbikkal, fix edzőtársakkal (stb stb) sem az újdonság varázsa, inkább a nyugodt és kényelmes megszokás az úr, tehát az élő ismerkedés esélye elég kevés. Ismét jó szolgálatot tehet egy online társkereső.

Mostanában sajnos jellemző tendencia, hogy sokan, akik korán házasodtak, 40 év körül ismét egyedül maradnak gyerekeikkel. Gyereknevelés mellett sem könnyű az ismerkedés, majd a randik összeszervezése, és kivitelezése. De szerencsére sokan regisztrálnak a társkereső oldalakon, akik már elváltak és nem adják fel a boldogságkeresést. Így kicsit egyszerűbb (nem egyszerű mert ez a téma sosem az), ha előre, írásban talán kicsit „előszűrhető” a jelölt, így nem kell értékes órákat vesztegetni olyanra, akiről talán a személyes találkozó ötödik percében derülne ki, hogy nem hozzánk illő. Viszont sokkal nagyobb reményekkel indulhatunk neki a találkozónak és a találkozó lelogisztikázásának valakivel, akivel az első, írásban váltott gondolataink passzolnak.

50 felett már sokkal nagyobb erőbedobással kell hozzáállnod társkereséshez, mint mondjuk 25 évesen! Ha hosszú házasságod volt, akkor elemezd ki és tanulj az ott elkövetett hibákból, ne kövesd el ismét a baklövéseket. Lehet kicsit berozsdásodtál, de ne feledd: sokan vannak hasonló helyzetben mint te. Lehet, hogy nagy részük hozzád hasonlóan az első lépésekhez (ingyenes) internetes társkereső oldalt választana. Hozd ki magadból a legjobbat, és mindig add önmagad, ez a fő tanácsunk!

60 felett már kevesen választják az online társkereső szolgáltatást, mert nem érzik magukat otthonosan az online világban. Ez érthető is, az ő fiatalkorukban még heteket kellett várni, hogy megérkezzen a kedves kézzel írott levele postán. Sokan azonban haladnak a korral, és rájönnek, hogy milyen jó móka lehet akár 60 felett is a társkeresés, flörtölés, vagy csak csetelés egy hasonló korabelivel. Ezért aztán érdemes lehet az idősebb korosztálynak is beregisztrálni, jelenleg 83 éves a legidősebb társkeresőnk.

Csatlakozz, és adj egy plusz esélyt magadnak. Ez nem igényel semmilyen befektetést mert ez egy teljesen ingyenes társkereső. A gyors regisztráció után - akár a közösség fiókod segítségével - indulhat a boldogság keresése.

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Sikertörténetek

 • A regisztrációmat követő 3. napon Gábor kezdeményezte az ismerkedést, elég gyorsan rátértünk arra hogy inkább találkozzunk egymással. Találkoztunk, és azóta sülve főve együtt vagyunk és együtt is élünk. Ez már fél éve történt, és kapcsolatunk rendületlen. Neki is van egy kislánya, így már nekem is, valamint nekem is van egy kisfiam, és így egy szép nagy család vagyunk. Én sosem hittem az internetes párkapcsolat keresésben, de ez most hihetetlen számomra, hogy az internet segítségével egy új életet tudtunk kezdeni. Együtt élünk, most már közös albérletben, és már az eljegyzés is megtörtént. Még részletezhetném, de csak annyit: kedves elvált, gyermekes férfiak! Ne adjátok fel! És ti sem csajok! Van új élet..
  Társkereső sikertörténetek
  Andi és Gábor
  Boldogság mindörökké
 • Attila és én 2017 szeptember 6-án írtunk egymásnak először, majd végül azt vettük észre, hogy mindennap írogatunk egymásnak. Ezután szeptember 17-én volt az első randink. Sok emberkét megismertem ezen az oldalon, de valahogy egyik sem volt az a valaki, akivel elképzelhettem volna a közös jövőt. Bár sok reményt nem fűztem hozzá, hogy önöknél akadok rá a másik felemre, mégis megtörtént a „csoda”. Vele valahogy minden nap színes – bár nem mindennap találkozunk, mégis olyan érzésem van, mintha mellettem lenne. Szerelem lobbant lángra köztünk,és tart hónapok óta. 60km távolság van köztünk egyelőre, de most tervezzük az összeköltözést,és közös jövőnket. Minden tökéletes és szép, mert mindketten megtaláltuk azt, akit kerestünk.
  Társkereső sikertörténet
  Ivett és Atilla
  A mi kis sikerünk
 • 4 év egyedüllét után végső elkeseredésemben regisztráltam az oldalon, mivel nem vagyok egy buliba járós típus, így nem volt sok lehetőségem az ismerkedésre. Félig viccként fogtam fel, nem gondoltam, hogy pont ilyen módon fogom megtalálni a páromat. Amikor Peti rám írt két éve, nem voltam túl lelkes, de valami annyira megfogott benne, hogy tudtam, legalább egy találkozásnak meg kell adni az esélyt. Ahogy egyre jobban megismertem és egyre több közös élményünk lett, rádöbbentem, hogy akit annyira kerestem, már itt van mellettem. Idővel szépen összefonódott az életünk, összeköltöztünk. Nagyon szeretjük egymást, hálásak vagyunk a másikért. Sokat emlegetjük az első randinkat, milyen idegesek voltunk mindketten és mennyire nem volt kedvünk az - akkor még nem tudtuk - utolsó vak randinkhoz.
  Társkereső sikertörténet
  Réka és Peti
  Velünk ez történt

Hogyan működik

Kezd el haszálni a PártKeresek társkereső oldalt 3 egyszerű lépésben még ma!

PártKeresek ingyenes társkereső sikeres használatához szeretnénk pár hasznos tanácsot adni, hogy te is könnyebben megtaláld a boldogságot nálunk. Számos lehetőség áll rendelkezésre, melyekkel könnyedén találhatsz párt.

Készíts adatlapot

Készíts személyes adatlapot, tölts fel fényképeket, írj pár mondatot magadról és az ideális partnerről.

Keresd az igazit

Használd ki a keresési lehetőségek sokoldalúságát! Távolság vagy akár érdeklődési kör szerint is kereshetsz.

Ismerkedj

Tedd meg az első lépést! Írj elsőként te, ne légy bátortalan és elnyered választottad kegyeit határozottságoddal.