Első találkozás

A hollywoodi romantikus vígjátékokban az első találkozás végére már tökéletesen kialakult kémiát láthatsz, és bármennyire is katasztrofális irányba is megy a randi, mindig jó lesz a dolog vége. Vagy legalábbis valamilyen formában pozitív. A valóság viszont nem ilyen egyszerű: mindkét fél hozza magával a régi tapasztalatait, idegesek lesznek vagy túlgondolnak dolgokat. Most néhány tippet olvashatsz az első találkozás kapcsán.

Társkeresében is az legyél aki vagy a mindennapokban Társkeresében is az legyél aki a mindennapokban vagy

Az árvizet senki sem szereti... főleg nem az első találkozás alatt

Sőt, sokan még élvezni is tudják.

A legtöbben viszont abszolút nem rajongunk érte.

Egyedül lenni rossz dolog, pláne akkor, ha sok negatív dolog jön össze közben. Az egyik klasszikus hiba az első találkozás alkalmával, amikor az egyik felet a kelleténél jobban elragadja a hév és túlságosan kitárulkozik. Lelkesnek, impulzívnak lenni sok esetben jó dolog, viszont elég könnyen elijesztheted a partnered, ha nem tudsz uralkodni a pozitív és a negatív érzéseiden.

Lehet szó túlzott szeretethiányról, negatív gondolatokról vagy éppen hirtelen kirobbanó vonzalomról is. Az is ijesztő lehet a másik fél számára, ha egyből a családalapításról kezdesz beszélni. Puhatolózni persze kell, máshogy nem tudod megismerni a másik oldal véleményét.

(Plusz az sem feltétlenül jó dolog, ha a jókedv mellett a kelleténél jobban felöntesz a garatra.)

Jó randi? Több randi

Az oké, hogy az első találkozás jól sikerült, viszont szem előtt kell tartanod, hogy ilyenkor mindenki a lehető legjobbnak próbál tűnni.

Ez persze egy szükséges dolog, viszont sajnos sokszor futhatsz bele kellemetlen meglepetésekbe.

Jópár randira lesz még szükséged az első alkalom után, hogy valójában kiismerd a másik felet vagy akár a saját elvárásaidat!

Az első találkozás ritkán tökéletes

Túl könnyűvé váltak a dolgok manapság.

A boldogságforrások pár kattintással elérhetőek, a közösségi médiából egyszerű trükkökkel pozitív megerősítést nyerhetsz, ráadásul egyetlen koppintás dönthet egy potenciális kapcsolat létre nem jöveteléről. Vagy egy rossz kapcsolat megszületéséről.

Éppen ezért bizonyos helyzetekben hajlamosak vagyunk leírni valakit azért, mert az első találkozás nem sikerült tökéletesre.

Ne tedd!

Ha megvan a kellő jóindulat és legalább egy kis dinamika, akkor már lehet esélyetek. A kémia nem alakul ki az első pillanatban, össze kell "érnie" a feleknek, hogy jól működjenek a dolgok. Volt benne potenciál, de mégsem alakultak a legjobban a dolgok?

Egy-két-három találkozást még megérhet.

Nagy a igalom az első talákozás előtt... Mindig nagy az igalom az első talákozás előtt...

Push-pull

Utoljára egy kis gyakorlati tippet adok, amellyel nemrég találkoztam egy Youtube videóban.

A flörtöléssel kapcsolatos, azonban nem feltétlenül csak egy "technikát" takar, hanem inkább egyfajta mentalitást.

Az első találkozás vagy úgy általánosságban az ismerkedés alatt főleg a férfiaknál gyakori, hogy vagy túldícsérik a hölgyet, vagy éppen végig poénkodnak. A push-pull lényege, hogy egyszerre csinálod a kettőt: csökkented a kellemetlen, zavarodott szünetek mennyiségét, és komolyan vehető módon építheted fel a kémiát.

Vagy jöhetsz rá arra, hogy nincs is meg, de hé: optimizmus!

Bókolj, aztán amikor betalált, poénkodj! Nem kell harsánynak lennie, csinálhatod nagyon finoman is, a lényeg, hogy törekedj az egyensúlyi állapotra. A randipartnered biztosan értékelni fogja, ha jól csinálod és mint mondtam, tényleg megmutatja, hogy megvan e a szükséges kémia a folytatáshoz.

További tippeket randiblogunkban olvashatsz